İstanbul’a beklenen kar yağışı geldi

Meteoroloji'nin kar tahminleri tuttu, İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı. Silivri'nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışının ilerleyen saatlerde etkisini artırması bekleniyor.

İstanbul’da Silivri’nin yüksek kesimlerine kar sulu bir şekilde etkili olmaya başladı. İlerleyen saatlerde kar yağışının etkisini artırması bekleniyor.

ETKİSİNİ ARTIRMASI BEKLENİYOR

Silivri Kadıköy Mahallesi gibi birçok mahallede yağmurla karışık şekilde başlayan kar yağışının, ilerleyen saatlerde etkisini artırması bekleniyor.

METEOROLOJİ SARI KODLA UYARMIŞTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul’u ‘sarı kod’ ile uyarmıştı. Marmara’nın doğusunda devam eden yağmur ve sağanak yağışların etkisini arttırarak gece saatlerine kadar süreceği ifade edilmişti.

Balkanlardan soğuk hava kütlesinin gelmesiyle Marmara’da cuma akşamı ve cumartesi günü karla karışık yağmur ve İstanbul’un yüksek yerlerinde kar yağışı beklendiği açıklandı.

TRAKYA’DA DA KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Öte yandan Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’ın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor. Balkanlar’dan gelen soğuk hava dalgasının etkisine giren bölgede kar yağışı zaman zaman tipi şeklinde görülüyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir