Marmara ve Ege’de fırtına dehşeti! Korkunç görüntüler ortaya çıktı…

featured

Marmara ve Ege güne şiddetli rüzgar ve fırtınayla uyandı. İstanbul ve İzmir başta olmak üzere pek çok ilden gelen haberler nedeniyle herkes büyük korku yaşarken, Meteoroloji’den 17 il için turuncu, 35 il için ise sarı kodlu uyarı geldi. Vatandaşlardan çatı uçması ve ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklar konusunda tedbirli olunması istendi.

İSTANBUL’DA ÇAMUR YAĞDI

Dünden bu yana lodosun etkili olduğu İstanbul, bu sabaha da hareketli başladı. Kuvvetli rüzgar ve ara ara yağan çamur nedeniyle olumsuzluklar yaşandı. İstanbul’da sabah saatlerinde çamur yağdı.

https://twitter.com/serkanyazc3/status/1465259738040520711?s=20

KARŞIYAKA’DA DENİZ TAŞTI

İzmir’de dün akşam saatlerinde başlayan fırtına, hayatı olumsuz etkiledi. Saatteki hızı 110 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle deniz ulaşımı aksadı, kentte vapur seferleri iptal edildi. Tam fırtına nedeniyle Karşıyaka ilçesi sahilinde deniz taştı. Çift yönlü bölünmüş yolun Karşıyaka- Konak istikametindeki kısmı tamamen suyla kaplanınca, sürücüler zor anlar yaşadı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, itfaiye araçları ve su tankerleriyle bölgedeki suları temizlemek için çalışma başlattı. Denizde ise dev dalgalar oluştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir