İstanbul Esenyurt’taki yabancı uyruklu asansör sapığı tutuklandı!

İstanbul Esenyurt'ta lüks sitenin asansöründe genç bir kıza tecavüz girişiminde bulunan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı.

featured

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde 35 yaşındaki Özbekistan uyruklu U.K., oturduğu sitenin asansöründe cinsel saldırıya uğradı.

Güvenlik kamerasının kaydettiği tecavüz girişiminin zanlısı polis ekiplerince yakalandı. Yakalanan 16 yaşındaki şüphelinin daha önce de benzer bir suçtan yakalandığı öğrenildi.

KAMERANIN AÇISINI DEĞİŞTİRDİ

Olay, Esenyurt sınırlarındaki Pınar Mahallesi’ndeki bir sitede yaşandı. 35 yaşındaki Özbekistanlı U.K., sabaha saat 04.30 sıralarında arkadaşının doğum günü partisinden döndü.

Dairesine çıkmak için site asansörüne bindi. Asansör tam kapanırken bir erkek içeriye girdi. U.K’nın arkasında bir süre bekledi ve kamerayı ters yöne çevirmeye çalıştı. Daha sonra cinsel saldırıda bulunan şüpheli, yere yıktığı U.K’nın bağırarak direnmesi üzerine kaçtı.

İstanbul’daki lüks rezidansın asansöründe tecavüz girişimi! Şok görüntüler…

DAHA ÖNCE KÜÇÜK KIZI TACİZ ETMİŞ

Yaşadığı şok karşısında neye uğraştığını şaşıran kadın, durumu polise bildirdi. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphelinin A.A. (16) olduğunu belirledi. Sözcü’den Habip Atam’ın haberine göre Filistin uyruklu olan şüphelinin daha öncede yaşı küçük bir kıza tacizde bulunduğu öne sürüldü.

Saldırganın da yaşının küçük olduğu için işlemlerinin tutuksuz yapıldığı öğrenildi. Polis ekipleri ikinci kez cinsel saldırı suçuna karışan şüpheliyi yakaladı. Emniyete götürülen şüphelinin sitenin bahçe duvarından atlayarak içeri girdiği öğrenildi.

İstanbul Esenyurt’taki asansör sapığının sicili kabarık çıktı! Daha önce de bir kız çocuğunu taciz etmiş…

TUTUKLANDI

Gözaltına alınan 16 yaşındaki Filistin uyruklu A.A., Emniyet’teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

A.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir