İstanbul Esenyurt’ta apartman boşluğuna düşen Sevcan Demir cinayete mi kurban gitti? Kenan Danış, olaydan önce “ben bunu öldüreceğim” demiş!

featured

Dün gece saatlerinde Süleymani Mahallesi’nde meydana gelen olayda, iddiaya göre 23 yaşındaki Sevcan Demir bir süredir birlikte yaşadığı dini nikahlı eşi Kenan Danış ile tartıştı. Tartışma sesleri üzerine eve polis gitti. Eve gelen ekibe kapıyı açan kadın “Biraz alkol aldık, herhangi bir sıkıntı yok” diyerek gönderdi.

Hayatını kaybetti

Polisin ayrılmasından yaklaşık 1 saat sonrasında aynı adresten yüksekten düşme ihbarı geldi. Olay yerine giden polis ve sağlık ekipleri ağır yaralanan Demir’i hastaneye kaldırdı. Demir tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Evde inceleme yapan polis ekipleri Demir’in el yazısı olduğunu düşünülen bir not kağıdı buldu. Demir’in küçük kızına, “Kızım beni affet” diyerek not bıraktığı görüldü.

Düştüğü sırada evde değilmiş

Olay sonrası polis ekipleri evde olduğu belirtilen Kenan Danış’ı gözaltına aldı. Kenan Danış’ın ilk ifadesinde başka bir kadınla evli olduğu ve olay günü Sevcan Demir için tuttuğu eve gelerek ayrılmak istediğini bu yüzdende tartışma çıktığı aşağı hava almak için indiği esnada bağırış ve düşme sesiyle olaydan haberdar olduğunu anlattı.

Polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonrasında Sevcan Demir’in ölmeden önce babasını görüntülü olarak aradığı ve konuşma sırasında sevgilisi Kenan Danış’ın araya girip “Ben bunu öldüreceğim” dediği iddia edildi. Polise ifade veren Demir’in babası “Bir saat önce konuştuk, Kavga ediyorlardı. Telefonu kızımdan alıp bana ben bunu öldüreceğim dedi” şeklinde ifade verdiği öne sürüldü.

Evin kapıları kırık

Ayrıca polisin evde yaptığı incelmede evin kapılarının kırık olduğu genç kadının bir süre kendisini banyoya kilitlediğini ve oranında kapısının kırık olduğunu belirledi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde işlemleri devam eden Kenan D’nin bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir