İstanbul Bakırköy Adliyesi’nde bir kişi intihar ederek hayatına son verdi…

featured

İstanbul Bakırköy Adliyesi’nde bir kişi kendisini 7. kattan atarak intihar etti. İstanbul’un Bakırköy ilçesinde bulunan Adliye Sarayı’nda bugün şok bir intihar olayı yaşandı.

İstanbul’da bulunan Bakırköy Adliyesinde henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi adliyenin 7. katından atlayarak intihar girişiminde bulundu.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Adliyede bir kişi kendini 6. kattan atarak intihar etti. Sosyal medyada 24. İş Mahkemesi mübaşiri olduğu söylenen kişinin kim olduğuna dair henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

https://twitter.com/YsfYvzCkrk/status/1376852354415345664?s=20

Başsavcılıktan açıklama

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bakırköy Adliyemizde mübaşir olarak görev yapmakta olan R.E.Y. bugün saat 13:00’te adliyemizin 7. katından atlayarak intihar girişiminde bulunmuştur. Olay yerine gelen 112 Acil personeli tarafından hayatını kaybettiği tespit edilmiştir. Personelimizin bir süredir kronik pskilojik rahatsızlığı nedeniyle tedavi görmekte olduğu anlaşılmıştır. Adalet teşkilatımız adına personelimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve mesai arkadaşlarına baş sağlığı dileriz.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir