İstanbul Alibeyköy’de İETT otobüsü ile tramvay çarpıştı! Korkunç görüntüler…

İstanbul Alibeyköy'de tramvay yolundan geçmeye çalışan İETT otobüsü kazaya neden oldu. Bu sırada yolunda ilerleyen tramvay ile otobüsün çarpışması sonucu 4'ü ağır, 19 kişi yaralandı. Korkunç kaza, güvenlik kameralarına yansıdı.

featured

Eyüpsultan’da tramvay ile İETT otobüsü çarpıştı. Alınan bilgiye göre, Alibeyköy’de meydana gelen kazanın ardından, olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

BİR KİŞİ OTOBÜSTE SIKIŞTI

Kaza nedeniyle tramvay raydan çıkarken otobüs de yoldaki başka bir araca çarptı. Kazada 4’ü ağır 19 kişi yaralandı. İETT otobüsünde sıkışan 1 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

SEFERLER AKSADI

Metro İstanbul’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “T5 Cibali-Alibeyköy Cep Otogarı Tramvay Hattımızda geçici bir süre için seferlerimiz Cibali-Üniversite istasyonları arasında yapılmaktadır” ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntüde, tramvay ile çarpışan otobüsün savrularak yakınındaki bir araç ile otoparkta bulunan güvenlik kulübesine çarpması yer aldı.

Çarpmanın etkisiyle güvenlik kulübesinin devrilmesi ve içinden otopark görevlisinin aniden dışarı çıkması görüntüye yansıdı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir