Isparta’da kadın cinayeti! 24 yaşındaki Raziye Karabuğa dini nikahlı eşi tarafından katledildi

Isparta'da, 6 aylık hamile olduğu öğrenilen 24 yaşındaki Raziye Karabuğa dini nikahlı eşi Ş.G. tarafından vuruldu. Ş.G. kanlar içinde kalan kadını, hastane bahçesine atarak aracıyla olay yerinden uzaklaştı. Genç kadın, karnındaki bebeğiyle birlikte hayatını kaybetti.

featured

İmam nikahlı çiftin Isparta’ya bağlı Yazısöğüt köyü yakınlarında otomobilde bulundukları sırada meydana gelen olayda 18 yaşındaki Ş.G isimli şahıs ile dini nikahlı oldukları öğrenilen 24 yaşındaki eşi Raziye Karabuğa, henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı.

BAŞINDAN VE GÖĞSÜNDEN VURDU

Tartışma esnasında Ş.G silahını çıkararak 6 aylık hamile olduğu öğrenilen Raziye Karabuğa’ya ateş etti ve hamile kadın başından ve göğsünden ağır yaralandı. Ş.G isimli şahıs ağır yaraladığı dini nikahlı eşi Raziye Karabuğa’yı Isparta Şehir Hastanesi Acil bölümünün bahçesine atarak aracıyla olay yerinden uzaklaştı.

raziye karabuğa

KARNINDA BEBEĞİYLE SON NEFESİNİ VERDİ

Sağlık ekiplerinin yaralı kadına yaptığı tüm müdahaleler sonucu Raziye Karabuğa ve karnındaki 6 aylık bebeği hayatını kaybetti. Polis ekipleri ise kaçan zanlı Ş.G.’yi kısa süre sonra yakalayarak gözaltına aldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir