İspanya’da İlker Kaleli heyecanı! La Pasion Turca başlıyor

Türk dizi oyuncuları arasında önemli bir adım atarak, İspanyol dizisi La Pasion Turca’nın başrolünde yer alan İlker Kaleli, geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye gelen partneri Maggie Civantos ile görüntülenmişti. Oyuncu, yeni partnerine İstanbul’u gezdirmiş ve birlikte vakit geçirerek de birbirlerini tanıma fırsatı elde etmişlerdi.

featured

La Pasion Turca isimli İspanyol dizisinin çekimlerinin de başladığı ortaya çıktı. İlker Kaleli ile Maggie Civantos’un dizinin setinden ilk pozu da İspanyol Antena 3 televizyon kanalının twitter hesabından paylaşıldı. Dizi hayranları da heyecanla 6 bölümlük hikayeyi bekliyor.

Türk Tutkusu ismini taşıyan projenin çekimlerine Kilyos’ta başlanırken, bir süre daha ekibin İstanbul’da çalışmalar yapacağı ve bazı sahnelerin de Balat’ta çekileceği belirtiliyor. İspanyol dizisi için bir diğer çekim mekanı ise Bursa olacak.

İspanya’dan gelen dizi ekibinin yoğun bir şekilde çekimlerde bulunduğu ve 6 bölümlük proje için bir süre daha Türkiye’de kalacağı belirtiliyor. İstanbul’un ardından Bursa’ya geçecek olan ekip, burada yapılacak ekimlerin ardından Madrid’e dönecek. La Pasion Turca dizisinin bazı bölümlerinin de İspanya’da çekilerek tamamlanması bekleniyor.

Eylül ayında İspanya’ya giden ve bir dizi eğitimden geçen İlker Kaleli, özellikle İspanyolca’ya hakimiyet konusunda bir hayli zorluk yaşadığını söylemişti. Oyuncu, Madrid’deki 5 haftalık eğitim kampında zorlanmasına rağmen, birçok deneyim yaşadı ve şimdi de bu çalışmalarının faydasını dizinin çekimlerinde görüyor.

Burak Hakkı ve Mariano Teres’in de oyuncu olarak diziye katılması ile birlikte ekip genişledi. Aralık ortasına kadar Türkiye’de çekilecek dizinin tüm ekibi daha sonra üç hafta Madrid’de çalışarak altı bölümlük diziyi tamamlayacaklar.

İlker Kaleli, Türk oyuncuların yurt dışında yayınlanacak olan projelerde başrol olması konusunda La Pasion Turca isimli dizi ile birlikte çok önemli bir adım atmış oldu. Özellikle de iyi eğitimli ve dil bilen Türk dizi oyuncuları için atılan bu adım, gelecek adına çok önemli bir işaret fişeği gibi gözüküyor.

İlker Kaleli’nin Yaman adlı antikacıyı, Maggie Civantos’un güzel sanatlar öğretmeni ve sanat tarihi araştırmacısı Olivia’yı oynadığı dizi Türkiye-İspanya hattında macera, aksiyon ve tutkulu aşk konusunu işliyor. İlk etapta Avrupa ve Güney Amerika’da yayınlanacak dizinin dijital platformlar ile diğer ülkelere ulaşması planlanıyor.

Ünlü yazar Antonio Gala’nın 1993 yılında yazdığı aynı adlı romandan uyarlanan Türk Tutkusu’nun yönetmenliğini Inaki Penafiel, yapımcılığını Montse Garcia, Sonia Martinez ve Ampora Miralles üstleniyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir