İspanya halkını sokağa döken olay! Tomas Gimeno, 1 ve 6 yaşındaki kızlarını öldürüp okyanusa attı…

featured

İspanya’da aile içi şiddete korkunç bir örnek geldi. Bir ve altı yaşlarındaki kızlarını acımasızca öldürüp okyanusa attı. Yetkililer, bu haftanın başında Atlantik Okyanusu’nun bir kilometre derinliğinden altı yaşındaki Olivia Gimeno’nun cesedini çıkardı.

Bir yaşındaki çocuğu henüz bulunamadı

Tenerife açıklarında, babası tarafından öldürüldüğüne inanılan bir yaşındaki kızın cesedi için okyanusta arama sürüyor. Savcılık, bir yaşındaki Anna ve altı yaşındaki kız kardeşi Olivia’nın babaları Tomas tarafından annelerine “hayal edilebilecek en büyük acıyı yaşatmak” için öldürüldüklerini iddia ediyor.

Bununla birlikte, mahkeme olaya ilişkin dokuz sayfalık bir soruşturma raporu yayınlandı. Çocukların 37 yaşındaki babaları Tomas Gimeno’nun tarafından öldürdüğü öne sürüldü.

6 yaşındaki kızın cesedi okyanusun 1 kilometre derininde bulundu

Gimeno’nun teknesi denizde sürüklenirken bulundu. Anna’nın araba koltuğu da suda yüzerken keşfedildi. Olivia’nın cesedi 44 gün sonra bir çantada bin metre derinlikte bulundu.

Eski eşine taciz mesajları atıyor

Savcılık, Tomas Gimeno ve kızların annesi Beatriz Zimmermann’ın uzun bir süredir birlikte olduğunu ancak geçen yıl pandemi sırasında ayrıldıklarını belirtti. Çift yeni ilişkilere başlamış olsa da Gimeno, Zimmerman’ı rahatsız etmeye devam etti.

Yeni kız arkadaşına 7 bin 500 dolar nakit para ve bir veda mektubu da bıraktığı belirtildi.

“Bir insan, kendi masum çocuklarını nasıl öldürebilir?”

Çocukların annesi Beatriz Zimmermann halka açık bir mektup yayınlayarak, “Bu bir insanın yapabileceği en korkunç şey. Bir insan kendi masum çocuklarını nasıl öldürebilir? Olayı duyduğum anda dünya başıma yıkıldı. Hayatlarını kurtaramamak ruhumu acıtıyor. Keşke o anda orada olup ellerini tutsaydım da birlikte ölebilseydim. Ama bu olamazdı, çünkü Tomas, hayatım boyunca durmadan acı çekmemi istedi” dedi.

Halk sokağa döküldü

Kız kardeşlerin davası İspanya’yı sarstı ve toplumsal cinsiyete dayalı şiddete karşı bir dizi protestoya yol açtı. Cuma günü, Tenerife’de çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan yaklaşık bin kişi bir gösteri düzenledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir