İsmail Hacıoğlu, Mahkum dizisinde iki farklı karakteri canlandırıyor! İşte Savaş ve Barış Yesari’nin hikayesi…

Fox TV'nin yeni dizisi Mahkum'da başrol oynayan İsmail Hacıoğlu, 1 yıllık televizyon orucunu bozdu. İsmail Hacıoğlu, hayranlarının karşısına 2 farklı karakterle çıkarak herkesi şaşırttı.

featured

MF Yapım imzalı, senaryosu Uğraş Güneş tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk’ün oturduğu, Kore yapımı Innocent Defendant’tan ülkemize uyarlanan, ilk bölümü bu akşam yayınlanıyor.

Mahkum dizisinde canlandırdığı Savaş Yesari karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu ise seyircilerin gözde karakteri olmaya aday.

İKİ FARKLI KARAKTER

36 yaşındaki oyuncu İsmail Hacıoğlu, Ayla filmi ile milyonların beğenisini kazanmıştı. Ardından televizyon ekranlarında Zümrüdüanka isimli dizide rol alan Hacıoğlu, adeta 1 yılın acısını çıkarmaya geldi.

Mahkum dizisi konusuyla oldukça ilgi çekerken 2 farklı karaktere hayat veren İsmail Hacıoğlu hem Barış Yesari hem de Savaş Yesari oldu. Normalde ikizi olmayan İsmail Hacıoğlu ikiz karaktere hayat veriyor.

SAVAŞ YESARİ VE BARIŞ YESARİ KİMDİR?

87’de New York’ta Amerikan pasaportu kazanarak doğdular… Forbes listesine göre Avrupa’nın en zengin 100 iş adamından birisi olan Zahit Yesari’nin tek yumurta ikizi oğulları… Zahit; küvözde ağlayana Savaş, gülene Barış ismini verdi.

İlkokuldan sonra ikisi de Robert Koleji’ni kazandı. İlk senelerde Barış, Savaş’tan çok daha başarılı bir öğrenciyken, ergenlikle birlikte Barış okulun bir numaralı serserisine dönüştü. Savaş ise okulu yüksek bir ortalamayla bitirip Yale’in sınavlarını kazandı.

https://twitter.com/FOXTurkiye/status/1470811960245727241?s=20

Türkiye’nin inşaat devi Yesariler’in iki oğlu da yeni kuşak için yetişeceklerken, Barış Amerika’da üniversiteyi altıncı ayında bıraktı ve Amerika’nın en hareketli ortamlarında takılmaya başladı… Savaş Yale’i bitirmek için gece gündüz ders çalışırken, Barış sürekli gezdi, tozdu, partiledi. Sanatla ilgilendi.

Savaş o arada okulu bitirip İstanbul’a döndü ve şirketin yönetim kadrosuna katıldı. Hayat seçimlerden ibaretti ve seçimleri DNA’ları aynı olan ikiz kardeşleri bambaşka insanlara dönüştürdü… Savaş beyazsa, Barış siyahtı…

https://twitter.com/mahkumdizifox/status/1470814136422567944?s=20

MAHKUM DİZİSİNİN KONUSU NE?

Onurlu bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut; Türkiye’nin en güçlü ailelerinden Yesariler’in oğlu Barış Yesari’nin işlediği kadın cinayeti dosyasını üstlenir.

İşlediği cinayetin üstünü, ailesinden aldığı güçle örtmeye çalışan Barış, karşısında hiç görmediği tarzdan bir savcıyla, Fırat’la karşı karşıya gelir. Fırat tehlikesi büyüdükçe büyür, Barış iyice köşeye sıkışır.

Her ne olursa olsun dosyanın peşini bırakmayan Fırat’ın hayatı, bir gecede kabusa dönüşür. Eşi Zeynep ve kızı Nazlı ile doğum gününü kutladıkları gecenin sabahında gözünü hapishanede açar. Zeynep’in ve kızı Nazlı’nın cinayet zanlısı olarak yargılanmaktadır. Fakat Fırat geriye dönük hiçbir şey hatırlamaz…

MAHKUM DİZİSİ UYARLAMA MI?

Fox TV ekranlarında seyirciyle buluşacak Mahkum dizisi MF Yapım imzalı Innocent Defendant dizisinden uyarlanıyor. Bir Güney Kore dizisi olan Innocent Defendant 23 Ocak 2017’de yayınlamaya başladı ve 18. Bölümünde final yaptı.

NEREDE ÇEKİLİYOR?

Mahkum, İstanbul’da çekiliyor ancak çekimlerin hangi semtlerde gerçekleştirildiğine dair bir bilgi bulunmuyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir