Yeniçağ’ın ‘İsmail Çataklı’ yalanı elinde patladı! ‘Emekli savcı’ diye verdikleri isim FETÖ’cü ve rüşvetçi çıktı

Dün Yeniçağ gazetesinde yayınlanan "Dönemin Teftiş Kurulu Başkanı Yardımcısı İsmail Çataklı’nın kendisi hakkında soruşturma yapılmasına gerek olmadığına dair yazılı cevap verdiği iddia edildi" haberi yalan çıktı. Çataklı'nın bahsedilen dönemde Kilis Valiliği görevinde olduğu ve Teftiş Kurulu'na Çataklı'nın soruşturulmasına dair bir yazının gönderilmediği belirtildi. Ayrıca Yeniçağ'ın habere referans yaptığı savcının da FETÖ ile iltisaklı ve pek çok defa rüşvet alma soruşturması geçirdiği ortaya çıktı.

featured

İBB’deki PKK-KCK başta olmak üzere terör örgütleri bağlantılarının deşifre edilmesiyle zor günler geçiren Ekrem İmamoğlu’nun fonladığı Yeniçağ gazetesi, yalan haberlerine bir yenisini daha ekledi. İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı’nın Kilis’te vali olduğu dönemde İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkan Yardımcılığı yaptığını iddia etti.

2017 YILINDA KİLİS VALİSİ

Yeniçağ’ın haberinde 2017 yılında Teftiş Kurulu Başkan Yardımcılığı yaptığı yalanı ortaya atılan Çataklı’nın 07.08.2018 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak atandığı resmi kaynaklarda gözüküyor.

 

SUÇ MAKİNESİ SAVCIYI REFERANS ALDI

Daha önce yüzlerce haberi yalan çıkan ve resmi belgelerle yalan haberleri kanıtlanan Yeniçağ’ın haberine dayanak yaptığı ismin ise FETÖ bağlantılı Ömer Fatih Taze olduğu anlaşıldı.

Taze’nin FETÖ ile iltisaklı ve savcılık yaptığı dönemde çalıştığı her şehirde hakkında ‘rüşvet alma’ suçlamaları yüzünden soruşturma açıldığı ortaya çıktı. Taze’nin şu sıralar Kahramanmaraş’ta müteahhitlik yaptığı ve milyonlarca dolar değerinde dairelerin sahibi olduğu iddia edildi.

ÖZGÜR ÖZEL’DEN PKK’YI AKLAMA ÇABASI

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı’nın kardeşiyle ilgili CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel tarafından ortaya atılan ‘FETÖ’den aranıyor’ yalanını devam ettirmek isteyen Yeniçağ’ın yüzüne gözüne bulaştırdığı skandal haberinin dezenformasyon yasasına göre değerlendirilmesi bekleniyor.

Öte yandan CHP’li Özel, hakkında FETÖ’cü olduğuna dair hiçbir kanıt ve belge bulunmayan ve sadece isimsiz bir ihbar neticesinde ifadesi alınmak istenen Çataklı’nın kardeşi ile İBB’de çalıştığı ortaya çıkan ve devletin resmi belgelerinde ‘PKK-KCK’nın dağ kadrosunda’ olduğu kanıtlanan PKK’lı terörist arasında bağ kurmaya çalıştı.

Özgür Özel’in PKK’lı teröristleri aklama girişimleri daha önce de defalarca gündeme gelmiş ancak neticeye ulaşamamıştı.

Benzer Haberler
özgür özel pkk
Özgür Özel’in kardeşi Barış Özel’den terör propagandası
cgp
CHP’li Özgür Özel ile Yıldırım Kaya PKK kanallarında! Mehmetçik’e suçlama HDP’ye destek
FCfUZiUWUAoqrKd
Özgür Özel’in katıldığı törende PKK medyası ödüllendirildi

 

İŞTE ÖZGÜR ÖZEL’İN AKLAMAYA ÇALIŞTIĞI İBB’İ O TERÖRİST

Murat Ongun’un şehit kardeşi diye savunmaya çalıştığı Muharrem Kılıç’ın PKK-KCK terör yapılanmasının dağ kadrosunda görev aldığı ortaya çıktı.

İBB’nin ‘masum itfaiyecisi’ Kılıç’ın Ekim 2014’te Siirt Pervari Yapraktepe Köyü’nde PKK-KCK militanları tarafından kırsal alana sevk edildiği sırada İl Jandarma ekipleri tarafından yakalandığı, ifadesinde örgüte katılmak için HDP Diyarbakır İl Başkanlığına başvurduğu ve oradan dağ kadrosuna gönderilmek üzere PKK-KCK’lı üst düzey bir teröriste teslim edildiği öğrenildi.

PKK-KCK LİSTELERİNDE ADI ÇIKTI

2016 yılının Eylül ayında ise Bingöl Merkez İlçesine bağlı Üçyaka Köyü’nde etkisiz hale getirilen  PKK-KCK’lı teröristlerinin üst aramalarında çıkan sicil listesinde İBB İtfaiyesi çalışanı Muharrem Kılıç’ın adı çıktı.

YPS YAPILANMASINDA GÖZALTINA ALINDI

PKK-KCK’nın şehirlerde eylem yapmak üzere kurduğu YPS yapılanmasına yönelik operasyonda 2017 yılının Kasım ayında gözaltına alınan İBB itfaiyecisi Muharrem Kılıç, terör mağduru yakınlığından dolayı 2018’de memur olmak için başvuruda bulundu. Güvenlik soruşturmasında terör örgütünün kırsal yapılanmasında kaydı çıktığı için başvurusu reddedildi.

AĞABEYİ ŞEHİT DEĞİL TERÖR MAĞDURU

Murat Ongun tarafından şehit kardeşi olarak tanıtılan ve sanki PKK ile çatışırken şehit düşmüş bir asker ya da polisin kardeşiymiş gibi imaj çizilmeye çalışılan İBB itfaiyecisi Muharrem Kılıç’ın ağabeyinin Diyarbakır’da terör örgütü PKK tarafından Bölge Trafik Denetleme İstasyonuna bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda ölen aşçı Mehmet Kılıç olduğu öğrenildi.

TABUTUNDA TÜRK BAYRAĞI OLMAYAN ŞEHİT!

Diyarbakır’da Bölge Trafik Denetleme İstasyonuna bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda ölen aşçı Mehmet Kılıç’ın Kocaköy ilçesindeki cenazesinde ise tabutunun Türk Bayrağı yerine battaniyeye sarılı olduğu, cenaze esnasında Kılıç’ın yakınlarının Kürtçe dua okumayı reddeden ilçe müftüsüne saldırdığı öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir