İsmail Balaban’ın nişanlısı Gamze Atakan, Acun Ilıcalı’yı aradı: “Zor durumdayım, yardım edin”

featured

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve adım adım finale giden Survivor 2021’in 1 Mayıs tarihli son bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları ilk olarak market oyununu kazanmak için mücadele verdi. Rakibini mağlup eden ünlüler takımı erzağın sahibi oldu. Dokunulmazlık oyununda yaşanan heyecanın ardından ise ünlüler takımı eleme konseyine gitti.

Eleme konseyinde açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, İsmail’in nişanlısı ile ilgili yaşadığı duruma değindi. Annesinin nişanlısı hakkında söylediği sözler karşısında kararsız kalan İsmail’e Acun Ilıcalı, “Şöyle bir gelişme oldu. Gamze beni aradı. Gamze ile görüştüm ben. Gamze için şöyle bir durum oldu. Olayın belirsizliği Gamze ve ailesi üzerinden bir baskı oluşturdu. O konuşmadan ailesi son derece rahatsız oldu. Ben bu konu çözülsün iletişimden dolayı eksik olmasın diye sana konuşma hakkı verdim.” dedi.

Acun Ilıcalı’nın nişanlısı ile görüşüp görüşmeyeceğini sorması üzerine İsmail Balaban, düşünmek istediğini belirtti.
“Annemle konuştum ve benim için kırıcı konuşmalar geçti. Baya üzüldüm. Kimse ile konuşamıyorum. Özellikle annemi merak ediyorum. Oyunlarda bunu yansıtmamaya çalıştım. Hala aklım orada. Ne oldu, ne bitti, durumu ne sağlığı ne? Merak ediyorum.” diyen İsmail ise yeniden söz hakkı alarak nişanlısı ile telefonda görüşmek istediğini söyledi. Ünlü televizyoncu da görüşmenin yapılması için iletişim sağlanacağını dile getirdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir