İŞKUR’dan müjde! Lise mezunları personel alımları devam ediyor!

featured

Kamu bünyesinde istihdam etmek için KPSS sonuçlarının açıklanmasının ardından personel ve memur alımları için başvurular devam ediyor. Her geçen gün İŞKUR üzerinden gelen yeni duyurular ile beraber internet sitesinden yeni yayına alınan işler devam ediyor. Bu anlarda KPSS sonuçlarının da açıklanması memur alımlarına devam edecek kurumlar ve bu kurumların şartları hakkında detayları sizler için derledik.

İŞKUR’dan en az lise mezunu personel alımları için başvurular…

İŞKUR kayıt işlemlerini internet aracılığı ile yapacak vatandaşlar iskur.gov.tr adresi ile beraber internet şube ekranlarını kullanarak yeni güncel olan bir kayıt oluşturmak gerekir. Eğer İŞKUR kayıtlarını online bir şekilde yapmayı tercih ettiyseniz de fırsatlardan daha hızlı bir şekilde yararlanabilmek için kayıt sırasında eklenen bilgilerin doğru ve eksiksiz olmasına dikkat etmek gerekir. Bu noktada aranan iş ilanları için alınan kısımlar daha kolay şekilde ulaşır ve yapılan başvuru noktasında işe giriş şansları daha çok artış gösterir.

İŞKUR personel alımları için genel şartlar nedir?

İŞKUR personel alımlarına başvuru yapmak için genel şartlar aranıyor. Bu genel şartlar;

  1. TC vatandaşı olarak yer almak
  2. En az ilk okul ya da dengi okullardan mezun olmak
  3. Zihinsel – ruhsal ya da fiziksel engellerin yer almaması
  4. Takım arkadaşları ile çalışmak için yatkın olmak
  5. Kişisel temizliğe bir hayli özen göstermek
  6. Çalışmaya engel olacak fiziki ya da zihinsel bir engelin olmaması
  7. Kamu haklarından mahrum edilmemiş olmak
  8. İŞKUR üzerinde işsiz bir şekilde kayıt olmak
  9. Yüz kızartıcı suçlara bulaşmamış olma şartları aranır.
SON HABER  Halkbank emeklilere ne kadar promosyon veriyor?

İŞKUR personel alımları için pozisyonlar nelerdir?

İŞKUR kamu ilanları için yayına alınan kısımlara bakılacak olduğu zaman aşağıdaki pozisyonlar için personel ve kamu işçi alımları söz konusu olacaktır. Bu kadrolar;

  1. Güvenlik Görevlisi
  2. Hasta Bakımı Teknisyeni
  3. Beden İşçisi (Genel)
  4. Elektrikçi (Genel)
  5. Temizlik Görevlisi
  6. Sıhhi Tesisatçı
  7. Sıvacı

İŞKUR evde paketleme iş ilanları

İŞKUR evde iş ilanları ile de birçok vatandaşın dikkatlerini çekmeye devam ediyor. Birçok farklı avantajı ile KPSS şartı ile kamu kurum ve kuruluşları için personel alırken bir yandan da ev hanımları için farklı avantajları sunmaya devam ediyor. Başvuru yapan ev hanımlarından öğrencilere – emeklilerden çalışanlara varana kadar herkese imkanlar sunulmaya devam ediyor. Ortalama gün içerisinde dört ya da beş saat kadar bir sürelerini çalışma hayatına ayıran vatandaşlar aylık 1000 TL üzerinde para kazanabilecekler. Bu sayede hem ev hem de ülke ekonomisine katkıda bulunabilecekler. Sadece başvuru yapmak ve gelen iş ilanlarına göre farklı kazanç dolu anların sahibi olmak yeterli olacak. Kişilerin el becerilerine ve hızlarına göre daha çok kazanç elde etmeleri de söz konusu olacak. Kına paketlemeden, saç tokası kutulamaya kadar akla gelen birçok ilan için personel alımları devam ediyor. En yakın İŞKUR birimlerine giderek kayıt olmak ve ona göre alımları değerlendirmek gerekecek.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir