İskenderun’da Sezen Kaplan’a çarparak ölümüne sebep olan trafik magandası Ali Güler tutuklandı!

featured

Hatay’ın Arsuz ilçesinde otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 3 çocuk annesi Sezen Kaplan’ın yakınları kazadan sonra serbest bırakılan sürücünün tutuklu yargılanmasını istiyor.

7 Ağustos’ta Gökmeydan Kavşağı’nda yaşanan trafik kazasında Ali Güler’in kullandığı otomobil, sabah çocuklarına ekmek almak için evden çıkan Sezen Kaplan’a (40) çarptı.

OLAY YERİNDEN KAÇTI

Yaklaşık 80 metre savrularak feci şekilde can veren Sezen Kaplan’ın yakınları kazadan sonra olay yerinden kaçtığı iddia edilen ve kaza günü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Ali Güler’in tutuklanması için sosyal medyada kampanya başlattı.

4 yıl önce koca şiddetinden kaçıp Hatay’ta aile evine sığınan 3 çocuk annesi Sezen Kaplan’ın katilinin tutuklanması için çağrıda bulunan kardeşi Fidan Dinç şu ifadeleri kullandı:

“Dua edemiyorum çünkü huzurlu değilim. Çünkü onun huzurlu olmadığını düşünüyorum. Çünkü onu katleden, çocuklarından, hayattan, mücadelesinden koparan şahıs özgürce geziyor. Ve serbest bırakıldığında ablam daha toprağa verilmemişti bile. Arabanın fotoğrafları elimizde olmasaydı bu şahsın yalan ifadesi herkes tarafından kabul görecekti. Böyle kimse ölmemeli. Adalet istiyoruz.”

Hatay’da Sezen Kaplan’a çarpıp ölümüne sebep olan Ali Güler’in serbest bırakılmasına tepkiler çığ gibi büyüyor! Yakınlarından #AliGülerCezaevine talebi…

ALİ GÜLER TUTUKLANDI

Sezen Kaplan’a çarpıp olay yerinden kaçan Ali Güler, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.

İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı, 7 Ağustos’ta Gökmeydan Kavşağı’nda otomobiliyle Sezen Kaplan’a çarpan Ali Güler’in yakalanmasına yönelik karar çıkardı.

Avukatıyla adliyeye gelen otomobil sürücüsü Ali Güler nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir