Büyük beden model Isabel Nicholls Nall iç çamaşırlı paylaşımıyla meydan okudu

Büyük beden model Isabel Nicholls Nall, sosyal medyadan yaptığı beden pozitifliği ve olumluma paylaşımları nedeniyle fenomen olmayı başardı. Sosyal medyada yaratılan kusursuz güzellik algısını kabul etmeyen Nall, hayranlarına “Vücudunuzla barışın” çağrısında bulunurken, pembe iç çamaşırlarıyla çekilen fotoğraflarıyla da karşıt görüşlülere meydan okudu.

featured

Worcester’da yaşayan 22 yaşındaki model Isabel Nicholls Nall, sosyal medyada beden ölçülerinin sadece sayıdan ibaret olduğunu savunan paylaşımlarına devam ediyor. Toplumsal olarak güzelliğin belirli bir beden ölçüsüyle anlatılmasını reddeden Nall, kendisini fazla kiloları nedeniyle eleştirenlere inat sosyal medyadan iç çamaşırlarıyla çekilen pozlarını paylaştı.

Isabel Nicholls Nall bikini üstünü çıkarttı! Göğüslerini elleriyle kapatarak…

BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU

Sosyal medyadan pembe iç çamaşırı takımıyla çekilen pozlarına, “Sevimli tombul yüz ve bel” notunu ekleyen Nall’in gönderisi kısa sürede sosyal medyada dikkatleri çekti.

Sosyal medya kullanıcılarının yoğun ilgi gösterdiği Nall’in paylaşımı binlerce beğeni ve yorum toplamayı başardı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü Nall’i cesaretinden dolayı övdü ve güzelliğini gösteren paylaşımlarına devam etmesi gerektiğini söyledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir