Irkçı provokatör Ümit Özdağ’ın yeni hedefi Türkmenler!

Irkçı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın attığı tweet ile 'Seni de geri göndereceğiz' dediği AK Parti'den milletvekili aday adayı olan Mohammad Fanssa'nın Türkmen olduğu ortaya çıktı.

featured

Yalan ve provokasyonlarıyla gündemden düşmeyen Ümit Özdağ’ın son paylaşımında hedef aldığı Mohammad Fanssa isimli şahsın Türkmen olduğu ortaya çıktı.

Suriye’deki savaştan kaçarak anavatanı Türkiye’ye yerleşen Mohammad Fanssa kendi fotoğrafını Facebook’ta “Değerli arkadaşlarım yarın nasip ederse yarın AK Parti Mersin Milletvekili aday adayı başvuru yapacağım hayırlı vesile olsun sizden destek bekliyorum dua edin Allah bize utandırmasın” notuyla paylaşmıştı.

Benzer Haberler
ümit özdağ bursaspor
Sığınmacı provokasyonları tutmadı! Ümit Özdağ ve çetesinin yeni hedefi tribünler
arap levhası zafer partisi
Ümit Özdağ’ın ahlaksız çetesinden skandal ‘Arap Levhası’ paylaşımı
FothWAuWcAAcUwl
Ümit Özdağ devlete iftira atmak için şimdi de PKK kanalını referans aldı

ÜMİT ÖZDAĞ’IN HEDEFİ OLDU

Irkçı provokatör Özdağ ise Suriyeli Arap sandığı Mohammad Fanssa’nın fotoğrafını “Boşuna aday olma. Seni de Suriye’ye geri yollayacağız.” yorumunda bulunarak takipçileriyle paylaştı.

MOHAMMAD FANSSA TÜRKMEN ÇIKTI

1986 Suriye doğumlu bir Türkmen olan Fanssa, 2017 yılında Türk vatandaşlığına geçmiştir. Mersin’de yüzlerce kişiyi istihdam eden plastik üretim fabrikası olan Mohammad Fanssa, her yıl devlete de milyonlarca lira vergi ödemektedir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir