Irkçı provokatör Ümit Özdağ’ın kirli ilişki ağı! ABD’deki Yahudi kuruluşu JINSA ile bağlantıları ortaya çıktı!

Sığınmacı nefreti yayarak Türkiye'de karışıklık çıkarmaya çalışan ırkçı provokatör Ümit Özdağ'ın ABD'de faaliyet gösteren Yahudi kuruluşu JINSA ile bağlantıları ortaya çıktı. Uzmanlarının büyük çoğunluğu, Pentagon ve İsrail Savunma Bakanlığından emekli olan isimlerden oluşan kuruluşun amacı, Orta Doğu ve Doğu Akdeniz'de ABD ve İsrail'in çıkarlarını savunmak.

featured

Yalan-yanlış paylaşımlarıyla Türkiye’de sığınmacı düşmanlığı yayarak oy devşirmeye çalışan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ‘ın Yahudi kuruluşu JINSA ile bağlantılarını ortaya koyan bir fotoğrafı ortaya çıktı.

Ümit Özdağ ve ırkçı çetesinin tehlikeli provokasyonu! Teröristlerin gazıyla Küçükçekmece’de büyük yalan

Gazeteci Emre Ercis, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla ırkçı provokatör Özdağ’ın kirli ilişki ağını ortaya döktü.

Özdağ’ın kurucu olduğu Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi’nin (ASAM) önünde çekilen eski bir fotoğrafı paylaşan Erciş, Özdağ’ın ABD ve İsrailli bağlantılarını tek tek deşifre etti.

İşte Emre Erciş’in o paylaşımları:

“Şirin bir fotoğrafınızı buldum Ümit Özdağ.

İsrail Savunma Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanlığı ve İsrail Gizli Servisi MOSSAD’a hizmet veren BESA’dan Dr. Hillel Frisch ve Prof Efraim Inbar zaten partnerinizdi.

JINSA ilişkiniz bence daha önemli. JINSA ilişkiniz daha önemli diyorum çünkü JINSA’nın ne yaptığı yine JINSA tarafından aleni deklare ediliyor. ORTADOĞU ve DOĞU AKDENİZ’DE ABD ile İSRAİL’İN ÇIKARLARINI SAVUNMAK.

Bu yüzden uzmanlarının genel çoğunluğu Pentagon ve İsrail Savunma Bakanlığından emekli

Anladığım kadarıyla Ortadoğu’yu kana bulayan İsrail ve ABD’li Generaller ve gizli servis tarafından yönlendirilen think-tanklarla flört etmede sıkıntı yok ama mültecilere sahip çıkmak büyük sorun değil mi Ümit Özdağ?

NE GÜZEL YEDİRİYORSUN…!”

https://twitter.com/e_ercis/status/1538904914151280641?s=20&t=Oie2Ln3eypR4uqrZF3Jl9w

https://twitter.com/e_ercis/status/1538908377086140417?s=20&t=Oie2Ln3eypR4uqrZF3Jl9w

Ümit Özdağ ve ırkçı çetesi ile dalga geçtiler! Ronaldo’nun taciz videosu

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir