Irkçı provokatör Ümit Özdağ yine yalana başvurdu! Bursa’daki havuzda hiç Suriyeli yoktu!

Irkçı provokatör Ümit Özdağ, Bursa'da Suriyelilerin havuza girmelerine izin vermeyen site sakinlerini darp ettiğine dair bir görüntü paylaşmıştı. O görüntülerin altından bambaşka bir olay çıktı. Olayın içinde yer alanlardan hiç kimsenin Suriyeli olmadığı öğrenildi.

featured

Sığınmacı düşmanı ırkçı Ümit Özdağ‘ın Suriyelilerle ilgili bir yalanı daha elinde patladı. Bursa’da Suriyelilerin havuzda yüzmek için zorla bir siteye girip site sakinlerini darp ettiği iddiası asılsız çıktı.

Söz konusu video 12 Temmuz’da sosyal medyada dolaşıma sokulmuştu.

Videoyu paylaşanların iddiası 15 Suriyelinin, Bursa’daki bir sitenin havuzuna girmelerine izin vermeyen site sakinlerini darp edip kaçtığı yönündeydi.

Irkçı provokatör Ümit Özdağ da görüntüleri paylaşarak “15 Suriyeli zorla giriyor ve site sakinlerini dövüyor” demişti.

“HAVUZDAKİ KİMSE SURİYELİ DEĞİLDİ”

Serbestiyet’ten Mustafa Ali Aykol, ‘Havuzdaki kimse Suriyeli değildi’ başlıklı haberinde görüntülere yansıyan olayın anlatılandan çok farklı olduğunu öne sürdü.

Haberini Bursa’daki bir yerel gazeteciye dayandıran Aykol’un aktardığına göre olayın iç yüzü şöyle:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan, Bursa Yıldırım’da tekstil fabrikası bulunan ve olayın yaşandığı Arya Sitesi’nde dairesi olan bir kişi, biri BAE vatandaşı iş insanı, biri Alman vatandaşı ve doktor, biri Alman vatandaşı kalp cerrahı ve bir diğeri de Türk vatandaşı mühendislik öğrencisi misafirlerini dairesinde ağırlıyor.

Misafirleri ile birlikte sitenin havuzuna giren şahsa, misafirleri aralarında Arapça konuştuğu için site sakinleri tarafından tepki gösteriliyor.

Daire sahibi şahıs Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğunu ayrıca misafirlerinin de Almanya vatandaşı olduklarını söylemesine rağmen sitede konaklayan diğer kişiler onları dışarıya atmaya çalışıyor, küfür ve hakaret ediyor.

Daire sahibi şahıs ve misafirleri, olayın daha kötü bir yere gitmemesi için can havliyle bu kişileri iterek kaçmaya çalıştıkları esnada karşılıklı itişme yaşanıyor.

Ümit Özdağ’ın ‘Tanımıyorum’ dediği Kadın Kolları Başkanı ile yazışmaları ortaya çıktı

Yalan makinesine bağlansa makine patlar! Ümit Özdağ: ‘4 bin Suriyeli Sağlık Bakanlığına alındı’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir