Irkçı provokatör Ümit Özdağ milleti zehirledi: Siyahi aileye ırkçılık yapıldı, çevredekiler güldü

Sığınmacılar üzerinden ırkçılık ve provokasyon yaparak iç savaş çıkarmaya çalışan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, söylemleriyle toplumun ahlakını bozdu. İstanbul Taksim metrosunda alkollü olduğu anlaşılan bir adam, siyahi bir aileye ırkçı söylemlerde bulundu. Ağza alınmayacak İngilizce ve Türkçe küfürler eden adamın ahlaksızlığı cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Siyahi aileye ırkçılık yapılırken çevredekilerin gülmesi ise şaşkınlık yarattı.

featured

Ümit Özdağ, yaptığı provokasyon dolu açıklamalarla ırkçılık zehrini Türk milleti arasında yaydı! İstanbul Taksim metrosunda siyahi bir aile ırkçılığa maruz kaldı, çevredekiler tepki göstermek yerine gülmeyi tercih etti.

Metroda yaşanan ve vatandaşlar tarafından kaydedilen görüntülerde yer alan ırkçılık, sosyal medyanın gündeminde.

Yanında eşi ve iki küçük kız çocuğu olan siyahi adam, Taksim metrosunda yolculuk yaparken ırkçılığa uğradı. Bir dayının İngilizce bir şekilde ‘Afrika’ya dönün, s*ktirin gidin’ diyerek annesine küfrettiği adam, sakinliğini korudu.

Fakat videoda tepki çeken bir diğer şey ise diğer yolcuların, sanki komik bir şeymiş gibi adamın söylediklerine gülmesiydi.

Ümit Özdağ’ın Karaman provokasyonuna valilikten sert tepki: ‘Toplumsal huzurumuzu bozmayı…’

Ümit Özdağ’ın bugünkü yalanı da elinde patladı! Karaman’da ‘bıçaklandı’ dediği genç ‘gaspçı’ çıktı

İçişleri Bakanlığı’ndan iç savaş çığırtkanlığı yapan provokatör Ümit Özdağ’la ilgili suç duyurusu

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir