Irkçı provokatör Ümit Özdağ Karkamış’tan kovuldu! Dayaktan polis kurtardı

Suriyeliler ile ilgili ırkçı açıklamaları ile tepki çeken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Karkamış'ta siyasi açıklamalarını sürdürdüğü esnada vatandaşların tepkisi ile karşılaştı. İlçede PKK'lı istemediklerini belirten vatandaşlar, Ümit Özdağ'ı ilçeden kovdu. Özdağ’ı dayak yemekten polisler kurtardı

featured

Terör örgütü PKK-YPG’nin roketli saldırılarına hedef olan Karkamış’ta inceleme yapan ırkçı provokatör Ümit Özdağ’a vatandaşlar tepki gösterdi.

 

Başta Suriyeliler konusunda olmak üzere ırkçı açıklamaları ile tepki çeken Özdağ, Suriyelilerle ilgili açıklama yaptığı esnada vatandaşlardan sert uyarılar aldı. Vatandaşlar, “Bugün yapmayın, acımız var. Her siyasi partinin genel başkanı acımızı paylaşıyor. Bugün yapmayın” diyerek Özdağ’a tepki gösterdi.

DAYAKTAN POLİS KURTARDI

Kimi vatandaşlar ise yuhaladığı Özdağ’dan bir an önce ilçeyi terk etmesini istedi. Tepkilerin artması üzerine Özdağ, polis ekiplerinin yoğun güvenlik tedbirleri ve partililerin arasında önce bir dükkana sığındı, ardından geniş güvenlik tedbirleri arasında ilçeden ayrıldı.

Tek başına kalacak! Irkçı provokatör Ümit Özdağ’ın Zafer Partisi Silivri İlçe Teşkilatı da istifa etti

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir