İrfan Can Kahveci’den Mesut Özil ve Emre Belözoğlu itirafı: “Fenerbahçe’ye transferim…”

featured

Sarı-lacivertlilerin ara transfer döneminde Medipol Başakşehir’den kadrosuna dahil ettiği 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İşte İrfan Can Kahveci’nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

-Böyle büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. 2-3 senedir adım geçiyordu Fenerbahçe ile. Yakınlarım bilir, en yakın arkadaşlarım da bilir burada olduğum için mutluyum.

“Mesut Özil benim idollerimden biri”

-Futbol hayatımda çok şanslıyım. İzlediğim oyuncularla oynama şansım oldu. Burada da bu şansı yakaladım. Mesut Özil dünyanın en iyi oyuncularındandı. Benim de idollerimden biri. Onunla çalışıp kendimi geliştireceğim. İnşallah buradan Avrupa’ya gideceğim. Bunu da Mesut abinin sayesinde yapacağım.

-Emre Belözoğlu benim gelişimimde en önemli isimlerden biriydi. Burada gelişimimi tamamlamak için yine yardımcı olacaktır. Transfer sürecim şöyle gelişti; Ben Başakşehir’in sözleşmeli oyuncusuydum. Kimseyle konuşmadım, hiçbir açıklamam da olmadı. Göksel Başkan ile kulübün menfaatleri ve benim isteğim doğrultusunda en iyisini yapmaya çalıştık ve sonucunda da Fenerbahçe’ye geldim.

“Kadromuz çok geniş. Nerede görev verilirse yaparım”

-Rotasyonumuz çok geniş. İki tane iyi takım çıkarabilir hocamız. Nerede olursam en iyi katkı vermeye çalışırım. Çok kaliteli oyuncularımız var. Ben de elimden geleni yapacağım. Takımımızda kaliteli oyuncular var. İlk 11’de olmak için elimden geleni yapacağım.

-İki sezon üst üste şampiyon olmak isterim. İnşallah olacağımızı da düşünüyorum. Benim için büyük gurur olur hayalimdeki takımda şampiyon olmak. Orta sahaya katkı sağlayacağımı düşünüyorum. Oyunun kapalı olacağı maçlar olacaktır. Bu kilitleri açmak için takıma katkı yapacağımı düşünüyorum.

“Milli Takım’da iyi işler yapmak istiyoruz”

-Milli Takım’da her zaman olmak, bayrağımızı temsil etmek isterim. Başakşehir’den ayrılma düşüncem yoktu aslında. Avrupa olmadı Fenerbahçe oldu. İnşallah Avrupa Şampiyonasında güzel işler yaparız. Orada çok iyi bir aile olduk. En iyi şeyi yapacağımızı düşünüyorum. Şu an hazırım oynamak için. Hocamız görev verirse oynayabilecek durumdayım. İnşallah başka sakatlık yaşamam.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir