İrem Helvacıoğlu aşka geldi

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim ve Baş Belası dizileriyle de ekrana gelmişti. Tv8’deki Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde oynayan Helvacıoğlu, şu sıralar ise Disney Plus’ın Kaçış dizisiyle gündemde. 14 Haziran’da açılışı yapılan Disney Plus dijital platformunun gecesine sevgilisi Yolaç Özcan ile katıldı.

featured

İrem Helvacıoğlu, uzun süre birlikte olduğu ve evlilik hazırlığı yaptığı Mimar sevgilisi Eser Alp ile ilişkisini gözlerden uzak yaşıyordu. Oyuncunun nişanlandığı da bir sosyal medya paylaşımında parmağındaki yüzükle ortaya çıkmıştı. Özel hayatı hakkında konuşmayan ve medyadan uzak yaşayan oyuncunun nişanlısından ayrıldığı da yeni sevgilisi Yolaç Özcan ile sosyal medyadan bir fotoğrafını paylaşmasıyla öğrenildi.

İrem Helvacıoğlu denizde aşka geldi! Sevgilisi Yolaç Özcan’ı öpmeye doyamadı

2022 yılbaşında yaptığı paylaşım büyük dikkat çekmiş ve İrem Helvacıoğlu’nun bir süredir Yolaç Özcan ile aşk yaşadığı öğrenilmişti. Lüks mekanlarda kahve ve şarap tadımları yaptıran Gurme Yolaç Özcan ile büyük bir aşk yaşayan İrem Helvacıoğlu, aşkını her fırsatta göstermekte şu sıralar.

Oyuncu, Haziran ayının başında Çeşme’de sevgilisi ile samimi pozlarıyla magazinin gündemine gelmişti. İrem Helvacıoğlu, zaman zaman sevgilisi ile pozlarını instagram’dan paylaşıyor.

Geçtiğimiz günlerde Disney Plus’ın açılış gecesinde de derin göğüs dekolteli iddialı bir kıyafetle geceye katılan İrem Helvacıoğlu, sevgilisi Yolaç Özcan ile de sıcak dansıyla dikkatleri çekti. Tarkan’ın şarkılarına eşlik eden Helvacıoğlu, sevgilisiyle bu samimi anlarını instagram sayfasından paylaştı.

Oyuncu, marka elçisi olduğu Disney Plus’ın gecesinde mutlu halleri ve aşk dolu bakışlarıyla dolu videoyu instagram hesabından da yayınladı. Hayranları tarafından ilgi çeken video, sosyal medyada da çok konuşuldu.

İşte o video…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir