Eli dursa ayağı durmuyor! İşte İrem Derici’nin ayağıyla şarap içme gösterisi

Hem konser hem de tatil yapmak için Alaçatı'ya gelen İrem Derici, "Bu eller çok yoruldu artık, biraz da ayaklar yorulsun" diyerek, şarabını ayak parmaklarının arasına koyarak içti.

featured

Ünlü şarkıcı İrem Derici‘nin, geçtiğimiz günlerde koronavirüs testi pozitif çıkmıştı.

Açıklama yapan İrem Derici, “Arkadaşlar selam herkese… Anca yazacak gücü buluyorum kendimde. Avcılar Sevim Alan konserimiz ve Konya Karaman konserlerimiz Covid olmam nedeniyle iptal edildi. Dün hastanedeydim ama bugün evdeyim. Hızlıca kendime gelip, konserlere devam edeceğim. Şerefsiz virüs yine cirit atıyor. Sizlerle buluşamadığım için çok üzgünüm. Büyük bir hevesle bekliyordum iki konseri de…. Dünyanın en güçlü kadınları listesinde zirveyi zorladığım için 2-3 güne ayaklanırım en geç, biliyorsunuz. Herkesi öpüyorum, kendinize çok dikkat edin. Beton ama Covid Derici… ” demişti.

ALAÇATI’YA GİTTİ

Yaz sezonunda hem tatil yapıp hem de sahne alan İrem Derci, koronavirüsü atlattı ve Alaçatı’nın yolunu tuttu.

AYAĞIYLA ŞARAP İÇTİ

Alaçatı’da bir mekanda sahne alacak olan 35 yaşındaki Derici, aynı zamanda Alaçatı tatilinin de tadını çıkarıyor.

Tatil serüvenini Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan İrem Derici, “Bu eller çok yoruldu artık, biraz da ayaklar yorulsun.” dedikten sonra içki dolu bardağındaki şarabını ayak parmaklarının arasına koyarak içti.

MİLYONLARCA KİŞİ İZLEDİ

Bu görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaşan İrem Derici’nin videosu, sosyal medyada kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi.

https://twitter.com/Golmagazineee/status/1557807353487151106?s=20&t=uq87KN7lX_3xgjevXqglew

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir