İrem Derici, Murat Balcı’nın 3 yıldır don giymediğini açıkladı

Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan İrem Derici, "İç çamaşırı giymeyi bırakmak normal mi?" sorusuna cevap verirken ünlü oyuncu Murat Balcı'yı ifşa etti. "İç çamaşırı giymemek normal değil" diyen Derici, Murat Balcı'nın yıllardır iç çamaşırı giymediğini söyledi.

featured

Şarkılarının yanı sıra dobra açıklamalarıyla da sık sık gündem olan İrem Derici, Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınlanan “Normalleştiremediklerimizden Misiniz?” isimli programına konuk oldu. Her soruya cevap veren Derici, iç çamaşırlarıyla ilgili konuşurken bombayı patlattı.

murat balcı

MURAT BALCI‘YA 3 YILDIR DON GİYDİREMİYORUZ”

İrem Derici kendisine sorulan “İç çamaşırı giymeyi bırakmak normal midir?” sorusunda arkadaşını ifşa etti. Soruyu yanıtlayan şarkıcı, “Yani giymeyen arkadaşlarım çok valla Murat Balcı var bir tane çocuğa üç yıldır don giydiremiyoruz. Bence normal değildir. Ama tabii göğüs estetiğinden önce takıyordum. Kot varken nasıl donsuz gideyim” şeklinde konuştu.

Format gereği aynı soru vatandaşlara da soruldu. Vatandaşlardan gelen “Normal” cevabına şaşıran Derici, “Normal olmak için donumu çıkaracak mıyım burada?” dedi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir