Bursa’daki bombalı saldırıda şehit olan infaz koruma memuru Cengiz Yiğit için taziye mesajları

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde infaz koruma memurlarını taşıyan otobüse düzenlenen bombalı saldırının ardından şehit olan Cengiz Yiğit için sosyal medyada taziye mesajları paylaşılıyor.

featured

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bu sabah saat 07:30 sıralarında infaz koruma memurlarını taşıyan otobüse bombalı saldırı düzenlendi. Cezaevi aracı sırasında ağacın dibine bırakılan el yapımı bombanın uzaktan kumanda ile patlatılmasıyla infaz koruma memuru Cengiz Yiğit, şehit oldu, 4 kişi de yaralandı.

CENGİZ YİĞİT ŞEHİT OLDU

Saldırıda Cengiz Yiğit adındaki memur şehit olurken, 1’i ağır 4 kişi de yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere götürülürken, araç bir akaryakıt istasyonuna çekildi.

BAKAN SOYLU’DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bursa-Mudanya yolunda infaz koruma memurlarının geçişi esnasında bir EYP’nin uzaktan kumandayla patlatılması sonucu 1 infaz koruma memurumuz Şehit oldu. Faillerin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Şehidimize Allah’tan rahmet, yaralı personelimize acil şifalar diliyorum” açıklamasında bulundu.

‘’UZAKTAN KUMANDALI BİR EYP’NİN PATLATILDIĞI DEĞERLENDİRİLMEKTEDİR’’

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Bursa’da İnfaz Koruma Memurlarının servis aracının geçişi sırasında meydana gelen patlama sonucu, İnfaz Koruma Memurumuz Cengiz Yiğit şehit olmuş, bazı memurlarımız da yaralanmıştır. Şehidimize Allah’tan rahmet; ailesine başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. İlk verilere göre uzaktan kumandalı bir EYP’nin patlatıldığı değerlendirilmektedir. Güvenlik güçlerimiz ve ilgili birimlerimiz gerekli tahkikatları sürdürmektedir. Bu alçak pusuyu kuran hain katiller en kısa sürede yakalamaktır” dedi.

ŞEHİT CENGİZ YİĞİT İÇİN TAZİYE MESAJLARI

Bursa’da düzenlenen bombalı saldırı sonucu şehit olan infaz koruma memuru Cengiz Yiğit için taziye mesajları paylaşıldı. Cengiz Yiğit etiketiyle binlerce tweet atıldı.

İşte o taziye mesajlarından bazıları…

https://twitter.com/omerkarisit/status/1516677836525944832?s=20&t=wJT3JE4UX81Bq0eEpxYuPw

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir