Kendisine yol vermeyen vatandaşa ‘in aşağıya’ diyen kadın sürücü sosyal medyada gündem oldu

Trafikte kendisine yol vermeyen arabaya vurarak in aşağıya diyen kadın sürücü sosyal medyada gündem oldu. Yolda çekim yapan vatandaşa bağırıp arabasına vuran kadın hakkında ilginç yorumlar yapıldı. Olay kameralara böyle yansıdı...

featured

Gün geçmiyor ki trafikte magandalarla karşılaşmayalım. Arabasında yol çekimi yapan vatandaş sinyal veren kırmızı arabadaki kadın sürücüye yol vermeyince olanlar oldu.

Trafikte aracından inen kadın sürücü bağırarak kendisine yol vermeyen vatandaşa ‘in aşağıya’ diyerek tehditler savurdu. Kamerası açık olan adam olayları anbean kaydetti. İşte o video;

 

 

Sosyal medyaya düşün söz konusu videoya yapılan yorumlar kimin haklı olduğu konusunda kafaları karıştırdı. O yorumlardan bazıları şu şekilde:

olayın öncesinde kırmızı arabanın sürücüsü olan kadın, çekimi yapan elemana yol vermemiş. bu da bunu kafasına yazmış. az ileride kadın sürücü, sol sinyal verip bunun önüne geçmek istediğinde, bizimkisi önce yol verir gibi yapıyor ama kadın sürücü kafayı sokunca durmayıp, gidip kadına çarpıyor. kadın sürücü de haklı olarak deliriyor.

yaşlı ve kadın olduğu için kadına dokunulmaz ama arabasının aynasını kırardım şahsen.

bu kadın cesaretini mesleğinden, kocasından falan alıyordur kesin.

ayrıca sinyal verdi diye geçme hakkı oluşmaz, adam haklı.

ulan kadın isanın çarmıha gerilmesinden itibaren sola sinyal vermiş durumda, 2 sn yol vermek çok zor değil. istanbulda yaşıyorsun.

hastane acili önünde duraklayanlar sebebiyle şeridin tek şeride düşmesi üzerine önündeki hafif ticari araca çarpmamak için sinyal vererek edebiyle yol isteyen bir kadın şoföre karşı gameram var gameram var!!! diyerek ısrarla yol vermeyen bencil bir şahsı içeren görüntü olup kadını bilerek kazaya zorlamıştır. nedir bu içinizdeki kadın düşmanlığı anlamıyorum.

hakaret, kasten mala zarar vermek, trafiği engellemek, araç önünü kesmek gibi hareketleri de yapan kadın sürücüdür.

sağ şerit kapalıysa sola girmek isteyenlere yol verin. ne olacak yani.

erkek veya kadın fark etmez, milletimiz kaba.

şu hareketi erkek bir sürücü yapsa yemediği hakaret kalmamıştı. bu kadar eşitliği savunup bu kadar cinsiyetinin getirdiği kırılganlık fırsatından yararlanmaya çalışmak da çok acizce.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir