İmamoğlu balonu Karadeniz’de patladı! Rize’den sonra Trabzon’da da fiyasko

Karadeniz gezisinde Rize'den sonra Trabzon'da da umduğu kalabalığı bulamayan İBB Başkanı İmamoğlu, CHP Trabzon il başkanını azarladı.

featured

Son günlerde İBB’de işe aldığı PKK’lıların deşifre olmasıyla sıkıntılı günler geçiren Ekrem İmamoğlu, moral bulmak için Karadeniz turuna çıkmıştı. Ancak İmamoğlu’nun Karadeniz turunda karşılaştığı manzara sinirlerini daha da yıprattı.

RİZE’DEN SONRA MEMLEKETİNDE DE FİYASKO

Rize ve ilçelerinde boş meydanlara seslenen İmamoğlu, Trabzon ve ilçelerinde de umduğu kalabalığı toplayamadı. Doğup büyüdüğü Akçaabat’ta yaklaşık 700 kişilik bir topluluğa seslenen İmamoğlu, Karadeniz ziyaretinde kendisine eşlik eden milletvekilleri, belediye meclis üyeleri, il ve ilçe teşkilatı üyelerini de kalabalığı artırmak için otobüsün ön tarafına geçirdi.

PKK terör örgütünün siyasi uzantısı HDP ile arasına mesafe koymadığı ve İBB’de işe aldığı PKK’lılar yüzünden Trabzon ve Rize halkının soğuk davrandığı İmamoğlu, doğduğu ilçe olan Akçaabat’ta beklediği kalabalığı toplayamadı.

Beraberindeki heyet ve çevre illerden gelen CHP teşkilatı olmasa tamamen boş kalacak olan Akçaabat mitingi sonrası İmamoğlu’nun üzüntülü olduğu dikkatlerden kaçmadı.

TRABZON MEYDANI DA BOŞ KALDI

Akçaabat sonrası Trabzon şehir merkezine geçen İmamoğlu burada da yaklaşık 1200 kişilik bir topluluğa seslendi. Yaklaşık 1 aydır Trabzon’da gövde gösterisi yapmaya hazırlanan ve Trabzon’da İBB bütçesi ile mahalle mahalle büyük reklamlar yapan İmamoğlu boş meydanı görünce CHP Trabzon İl Başkanı’nı azarladı.

“ÇEVRE İLLER GELMESE NE YAPARDIK?”

Gazetecilerin bulunduğu ortamda CHP Trabzon il Başkanı Ömer Hacısalihoğlu’na çıkışan İmamoğlu “Bu ne rezillik? Giresun, Ordu, Gümüşhane, Samsun, Rize ve Artvin’den gelenler var. Trabzon nerde kardeşim? Teşkilat olarak hiç mi çalışmadınız, size güvendim rezil oldum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir