İlker Kaleli, İspanyol dizisi La Pasion Turca'da başrolde! İlker Kaleli kimdir?

İlker Kaleli, İspanyol Antenna 3 kanalı için çekilecek “La Pasion Turca” dizisinde başrolü üstlendi.

featured

Antonio Gala’nın romanından uyarlanan 6 bölümlük dizide İlker Kaleli’nin partneri, İspanya’nın ünlü yıldızı Maggie Civantos olacak. Kaleli dizide tarihi eser uzmanı Yaman rolünde seyirci karşısına çıkacak.

5 HAFTADIR KAMPTA

İlker Kaleli, dizideki rolü için 5 haftadır Madrid’de kampta. Günde 6-7 saat İspanyolca eğitimi alan oyuncu, kalan zamanını spor yaparak geçiriyor. Dizinin çekimlerine önümüzdeki ay İstanbul’da başlanacak.

“SABIRSIZLANIYORUM”

Dizide bir akademisyeni oynayan Maggie Civantos, İlker Kaleli için sosyal medyada şu paylaşımı yaptı: “Bu muhteşem oyuncuyla oynayacağım için sabırsızlanıyorum.”

İLKER KALELİ’NİN YENİ DİZİSİNİN KONUSU NE OLACAK?

Adı ”Türk Tutkusu” anlamına gelen İspanyol dizisi, antikacı Yaman’la, güzel sanatlar profesörü ve sanat tarihi araştırmacısı Olivia’nın tutkulu aşkını anlatacak.

İLKER KALELİ YENİ DİZİSİNDE KİMİNLE OYNAYACAK?

Kaleli, dizinin başrol kadrosunu 37 yaşındaki dünyaca ünlü İspanyol yıldız Maggie Civantos ile paylaşacak.

İLKER KALELİ’NİN YENİ DİZİSİ NEREDE YAYIMLANACAK?

Yönetmenliğini Inaki Penafiel’in üstelendiği dizi, İspanyol Antenna 3 kanalında”La Pasion Turca” adıyla yayımlanacak. Dizi toplam altı bölümden oluşacak. Öncelikle Avrupa ve Amerika ülkelerinde yayımlanacak olan La Pasion Turca’nın ilerleyen dönemlerde dijital platformlar aracılığıyla diğer ülkelerde de izleyiciyle buluşması bekleniyor.

İLKER KALELİ’NİN YENİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin çekimleri önümüzdeki ay İstanbul’da başlayıp Madrid’de devam edecek. Çekimler 2,5 ay sürecek. Dizinin yayına girme tarihi ise henüz bilinmiyor.

“MEVZU ÇIKTI YİNE”

Dizi çekimleri için Madrid’te olan Kaleli, Madrid sokaklarında çekildiği fotoğrafını “Mevzu çıktı yine.” notuyla sosyal medya hesabında paylaştı.

İLKER KALELİ KİMDİR?

İlker Kaan Kaleli 11 Mayıs 1984’te İstanbul’da doğdu. İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunu olan Kaleli, London Academy of Music and Dramatic Art (LAMDA) isimli oyunculuk okulunda eğitim aldı. Şahika Tekand’ın sahibi olduğu Stüdyo Oyuncuları topluluğunda da eğitimine devam etti. Profesyonel oyunculuk hayatına adım atan oyuncu sırasıyla Son, Kayıp Şehir ve Kayıp isimli dizilerde oynadı. Kaleli, Silsile adlı filmle beyaz perdede de rol aldı. Poyraz Karayel isimli dizide ”Poyraz” karakteriyle adını daha geniş kitlelere duyurdu.

Benzer Haberler
d310de07-5b1c-4d29-a4ef-d9152983e9ef
İspanya’da İlker Kaleli heyecanı! La Pasion Turca başlıyor
1cvbn (1)
Yakışıklı oyuncu İlker Kaleli çıtayı yükseltti! Tüm dünya onu konuşuyor
Ffl-atZXoAAKK6m
İlker Kaleli’nin başrol olduğu La Pasion Turca dizisi nerede yayınlanacak? La Pasion Turca ne zaman başlayacak?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir