İlk 11’ler belli oldu! A Milli takımın konuğu Lüksemburg

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki beşinci maçında Lüksemburg'u konuk edecek. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda gerçekleşecek ve saat 21.45'te başlayacak mücadele, TRT 1'den canlı olarak spor severlerle buluşacak. Karşılaşmanın ilk 11’leri de açıklandı.

featured

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi’nde Lüksemburg’u konuk ediyor. Saat 21.45’te başlayacak mücadelenin ilk 11’leri belli oldu.

Müsabakada, Almanya Futbol Federasyonundan Tobias Stieler düdük çalacak. Stieler’ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Christian Gittelmann ve Eduard Beitinger yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Matthias Jöllenbeck olacak.

İLK 11’LER

TÜRKİYE: Uğurcan, Zeki, Ozan, Çağlar, Eren, Cengiz, Orkun, Ferdi, Kerem, Halil, Enes.

LÜKSEMBURG: Moris, Jans, Channot, Martins, Pinto, Borges, Thill, Barreiro, V. Thill, Rodrigues, Sinani.

Ay-yıldızlı ekipte Salih Özcan, sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı. Milli takımda sakatlığı bulunan Merih Demiral’ın durumu maç saatinde netlik kazanacak.

Gruptaki sırasıyla sahasında Faroe Adaları’nı 4-0, deplasmanda Litvanya’yı 6-0, Lüksemburg’u 2-0 mağlup eden milli takım, son maçında da sahasında Litvanya’yı 2-0 yendi. Ay-yıldızlı ekip 12 puanla lider durumda bulunuyor. Milli takımın bu karşılaşmadan alacağı 1 puan, grubu lider bitirmesini ve B Ligi’ne yükselmesini garantileyecek.

Gruptaki tek yenilgisini sahasında Türkiye’den alan Lüksemburg ise 7 puanla ikinci sırada yer alıyor. Lüksemburg’un grup liderliği iddiasını sürdürmesi için bu karşılaşmayı kazanması gerekiyor.

A Milli Takım’ın aday kadrosu açıklandı

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir