Seversin’in yıldızı İlayda Alişan Ateş Kuşları’na evet dedi!

Yaz sezonunda Burak Yörük ile Seversin dizisinde başrolleri paylaşan İlayda Alişan, yeni sezonda yeni bir proje evet dedi. Görkem Sevindik ile partner olmaya gün sayan İlayda Alişan, Ateş Kulları ile yeni sezonda da ekranda yer alacak.

featured

Yaz sezonunda yayınlanan Seversin dizisinde İlayda Alişan ile Burak Yörük başrolde yer alıyorlardı. Kış sezonuna devam edemeyen dizi için final kararı verildi. 20. bölümü ile ekrana veda edecek olan Seversin’in başrollerinden İlayda Alişan, yeni sezonda başka bir proje ile ekranda olacak.

Son dakika haberine göre; başarılı oyuncu Bozdağ Film’in yeni sezon dizilerinden olan ve Atv’ye çekilecek olan Ateş Kuşları’nda rol alacak.

SEVERSİN 21. BÖLÜMDE FİNAL YAPACAK

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, yeni yayın döneminin başlamasıyla beraber günü değiştirilen ve pazartesine alınan projenin 26 bölüme kadar uzatılması planlanıyordu. Ancak bu fikirden vazgeçildi ve dizi için final kararı alındı. Seversin dizisi 21. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek.

Dizinin oyuncu kadrosunda İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün yanı sıra Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin yer alıyordu.

SEVERSİN’İN YILDIZI İDDİALI PROJEYE EVET DEDİ!

Emir Khalilzadeh’in yönetmeni olacağı diziyi, Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz yazacak. İlayda Alişan, Efekan Can ile partner olacak. Bunun dışında Görkem Sevindik ve Erdem Şanlı da kadroda yer alacak.

Seversin dizisi final mi yapıyor? Seversin final ne zaman?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir