İkinci Kadir Şeker vakasında Erdal Öfgeli ölümle burun buruna, Ufuk Bayhan serbest

Konya'da sevgilisi tarafından darp edilen bir kadını kurtarmaya çalışan Kadir Şeker gibi şiddete karşı çıkan Erdal Öfgeli'nin ölümün kıyısına geldiği olayda çarpıcı ifadeler ortaya çıktı.

featured

Üsküdar’da 2,5 ay önce Ufuk Bayhan, sevgilisi Sema Coşğun’u öldüresiye darp ederken kurye Erdal Öfgeli buna karşı çıkmış, bunun üzerine Bayhan’ın silahlı saldırısına uğrayıp ölümden dönmüştü. İfadesinde ‘kızı darp etmedim’ diyen saldırganı, sevgilisi ifşa etti.

Sabah’ta yer alan habere göre, Üsküdar’da 9 Eylül günü 22 yaşındaki Ufuk Bayhan’ın 18 yaşındaki kız arkadaşı Sema Coşğun’u darp etmesine tepki gösterip iki bacağından vurulduğu olayla ilgili darp edilen talihsiz kadın ve Bayhan’a silahı getirdiği öne sürülen babasının ifadesi dosyaya girdi.

ŞİDDET MAĞDURU KADIN KONUŞTU:

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın “serbest bırakılması adalete güveni sarsar, bu gibi olaylara kimsenin müdahale etmemesine sebep olur” diyerek saldırganın serbest kalmasına itiraz ettiği olayda, saldırgan Ufuk Bayhan’ın “darp etmedim” savunması çürüdü.

Çünkü kız arkadaşı Sema Coşğun, gece saatlerinde yürüyüşe çıktığı erkek arkadaşının aralarında çıkan tartışma sonrası kendisine vurduğunu söyledi.

Orada bulunan bir erkek şahsın tepki gösterip “Kadına neden vuruyorsun” dediğini anlatan Coşğun, “Biz de ‘sana ne seni ilgilendirmez’ dedik ve oradan ayrıldık. Sokakta biraz daha yürüdükten sonra yanımıza geldi. Erkek arkadaşım telefonla birilerini çağırdı.

Adam gideceği sırada erkek arkadaşım bıçağını çekip ‘sizi buradan göndermeyeceğim’ dedi. Ben bıçağı görünce korkup kaçtım. Sonra silah sesi duydum” dedi, erkek arkadaşının üzerinde tabanca olmadığını ve nereden aldığını bilmediğini de ekledi.

SALDIRGANIN BABASI DA ŞÜPHELİ

Tam da bu noktada Ufuk Bayhan’a tabancayı babası Kemal Bayhan’ın getirdiği belirlenerek dosyada şüpheli sıfatıyla ifadesinin alındığı belirlendi.

Baba Bayhan olay günü evine yakın bir noktada silah sesi duyup dışarı çıktığını ve Erdal Öfgeli’nin yerde yaralı olarak yattığını söyledi.

Oğlunun yeniden Öfgeli’ye ateş ettiğini söyleyen Bayhan, “Oğlum yerde yatan adama ‘kız arkadaşımla arama niye giriyorsun, şimdi iyi mi oldu’ diyordu. Daha kötü bir şey yapmasın diye eve götürdüm. Ben kesinlikle oğluma birini vurması için tabanca vermedim” diyerek suçlamayı kabul etmedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir