İkinci büyük depreme evde yakalanan aile korkunç anları anbean kaydetti

Kahramanmaraş'ta ilk depremden sağ kurtulan bir ailenin ikinci depreme evlerinde yakalandıkları anlar sosyal medyada gündem oldu.

featured

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde sabah 04:17 saatinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Deprem başta Kahramanmaraş olmak üzere Adana, Gaziantep, Kilis, Malatya, Adıyaman, Hatay, Osmaniye, Şanlıurfa ve Diyarbakır’da da hissedildi. Aynı zamanda depremden Suriye’nin kuzey kesimi de ciddi bir şekilde etkilendi.

İlk depremin yaralarını sarmaya çalışan bölge halkı bu kez de saat 13.24’te 7.6 büyüklüğündeki ikinci bir depremle sarsıldı.

Benzer Haberler
yakup-tas-cenazesi
Depremde vefat eden AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş’ın cenazesi toprağa verildi
depremle-dalga-gecen-kizlar
Depremle dalga geçen TikTok geri zekalıları gözaltına alındı
ohal-ilan-edilen-iller
Depremin yıktığı 10 ilde 3 aylık OHAL kararı Resmi Gazete’de yayımlandı

Korku ve panik anlarının yaşandığı ikinci depremde bir aile cep telefonu kamerasıyla kayıt yaptıkları sırada yakalandı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

İLK DEPREMİ ATLATMIŞLARDI

Sabah saatlerinde gerçekleşen ilk depremi atlatarak hasar alan evlerinden çıkmayı başaran bir aile ihtiyaçlarını alabilmek için yeniden evlerine girdi.

O sırada ikinci bir depremin olması üzerine büyük bir korku yaşayan aile can havliyle kendilerini bir kez daha sokağa atmayı başardı.

O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir