İkimizin Sırrı hangi diziden uyarlama? İkimizin Sırrı sonunda ne oluyor?

featured

Eşini kaybeden ve 7 yaşındaki kızı ile birlikte yalnız bir hayat sürmek zorunda kalan Neva’nın zorlu mücadelesini konu alan İkimizin Sırrı, ilk bölümü ile izleyiciler tarafından oldukça beğenildi. Son dönemlerde uyarlama dizilerin ekranlarda yoğun bir şekilde yer alıyor olmasından dolayı da birçok izleyici dizinin uyarlama olup olmadığını merak etmeye başladı. Peki ATV İkimizin Sırrı dizisi uyarlama mı?

İKİMİZİN SIRRI UYARLAMA MI?

ATV ekranlarında yayınlanacak olan İkimizin Sırrı dizisi Güney Kore yapımı Marriage Contract’ın yani diğer adıyla Evlilik Sözleşmesi dizisinin bir uyarlaması olarak izleyenlerle buluştu.

Jung Yoo Kyung tarafından yazılan ve Kim Jin-min tarafından yönetilen bir Güney Kore dizisi olan Marriage Contract’ın başrollerinde Lee Seo Jin ve Uee yer almaktadır.

 

İKİMİZİN SIRRI GERÇEK KONUSU NEDİR?

Ölen eşinin borçlarından ötürü Hye-Soo’un peşinde tefeciler bulunmaktadır. Kızı ile yalnız bir hayat sürmekte olan Hye-Soo, geçinebilmek için Ji-Hoon’un restoranında çalışmaya başlar. Ji-Hoon ise annesine karaciğer donörü aramaktadır. Bunu duyan Hye-Soo ise bağışçı olmak ister. Hye-Soo’un beyninde ki tümörden haberi olmayan Ji-Hoon onun bağış yapmasını kabul ederek bunun içinde bir evlilik sözleşmesi yaparlar.

Bir kaza sonrasında Han-jin ve Hye-soo’nun hayatları bir yerde kesişir. Han jin-hoon ise, siroz hastası olan ve karaciğer nakli yapılmazsa kısa bir sonra ölecek olan annesini kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Tek şart ise Tek şartı borçlarını kapatmak ve kızını büyütecek kadar paradır.

Hye-Soo’un Ölen eşinin borçları nedeniyle tefecilerin ağzına düşmüştür. Henüz çok küçük olan kızı ile birlikte yeni bir hayat sürmek isteyen genç kadın geçinebilmek için bir restoranda işe başlar. Çalıştığı restoranın sahibi olan Ji-Hoon, annesi için karaciğer donörü bulmaya çalışır. Bunu duyan genç kadın ise bağışçı olmak ister. Fakat bu sırada beynindeki tümörden haberi yoktur. Ji-Hoon genç kadının teklifini kabul eder ve aralarında bir evlilik sözleşmesi yaparlar. Kızını rahat koşullarda büyütmek isteyen kadının bu sözleşmede tek şartı ise tüm borçlarının kapatılmasıdır.

 

.

.

.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir