İhanet iddiaları gündemden düşmeyen Mert Fırat eşi İdil Fırat’ın doğum gününde aşka geldi!

featured

Oyuncu Mert Fırat ile eşi İdil Fırat, Eylül 2018’de nikah masasına oturmuştu. Gözlerden uzak sürdürdükleri evlilikleriyle dikkat çeken Mert-İdil Fırat çifti, geçtiğimiz kasım ayında ise ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşadı ve kızları Seyhan Mia’yı kucaklarına aldı.

Ancak birkaç gün önce ortaya atılan iddialar, Fırat ailesinin mutluluğuna gölge düşürdü. Mert Fırat’ın, eşi İdil Fırat’ı aldattığı iddia edildi.

Hakkında çıkan ‘ihanet’ iddialarını yalanlayan Mert Fırat, eşi İdil Fırat’ın doğum gününde aşka geldi. Hafta sonunu ailesiyle geçiren çiftten ünlü oyuncu, paylaştığı fotoğraflara duygusal bir not düştü.

“Çok şükür birbirimizi bulduk…”

40 yaşındaki Fırat şu ifadeleri kullandı:

“Hafta sonumuz biricik ailemiz ve arkadaşlarımızla geçti. Çok şanslıyız şükürler olsun, sağlıklı ve bir aradayız. Hayatın bana en büyük hediyesi, en güzel günlerim, Seyhan Mia’nın annesi, annesinin iyi kalpli kızı, kardeşlerinin biricik zeki ablası. Babasının en yakın arkadaşı. Arkadaşlarının İdiloşu. Amcalarının göz bebeği, babannesinin kara gözlüsü. Dedesinin yoldaşı, annemin gözünden sakındığı, kardeşimin kardeş bellediği. Herkesin 1 dakikada sevdiği, güvendiği, canım dert ortağım, eşim, yoldaşım, en iyi arkadaşım; Allah saklasın seni. Çok şükür birbirimizi bulduk, her geçen gün daha mutlu ve sağlıklı günlerimizde kızımızı sen gibi büyütelim. İyi ki doğdun…”

Mert Fırat, sosyal medyada çıkan ‘ihanet’ iddiaları karşısında suskunluğunu bozmuştu. Avukatı aracılığıyla bir açıklama yapan oyuncu, asılsız itham ve saldırılar karşısında hukuki süreci başlattığını duyurmuştu.

Mert Fırat ifşa olan aldatma mesajlarıyla ilgili sessizliğini bozdu!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir