İdris Koçovalı yeniden Çukur’da

featured

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Necip Memili, Perihan Savaş, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Rıza Kocaoğlu, Mustafa Avkıran ve Nejat İşler gibi isimlerin paylaştığı Çukur’un önümüzdeki hafta yayınlanacak olan yeni bölümüne daha önce dizide yer almış Ercan Kesal (İdris Koçovalı) ve Çetin Sarıkartal (Paşa) konuk olacak.

https://www.youtube.com/watch?v=eM6NWzBKmx0

Ercan Kesal’ın canlandırdığı ‘İdris’ karakteri ikinci sezon finalinde, Çetin Sarıkartal’ın canlandırdığı ‘Paşa’ karakteri ise birinci sezon finalinde diziye veda etmişti. Dizide Selim karakterini canlandıran Öner Erkan’ın vedasının yaşanacağı yeni bölümde, iki oyuncunun flashback sahnelerinde yer alması bekleniyor.

Dizinin 106. bölümünde yaşanacaklar ise şu şekilde: “Koçovalılar’ın düşmanları bitmiyor! Çağatay Erdenet’ten koltuğu devralan kardeşi Arık Böke’nin mahalleye gelip Yamaç Koçovalı’nın karşısına çıkması yepyeni bir fırtınanın başlangıcı oldu. Koçovalılar ile Erdenetler arasındaki mücadele çok daha çetinleşirken Çukur’un dördüncü sezonunda büyük merakla beklenen Cengiz Erdenet’in ipleri eline alması oyunun kurallarını tamamen değiştirecek.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir