İçişleri Bakanı Soylu’dan Meral Akşener’e: ‘Stajyer Bakanlığın döneminde kaptagonu iyi bilirdin, kaç liraydı sahiden?’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Twitter hesabından paylaşım yapan Bakan Soylu, uyuşturucuda tarihin en güçlü sonuçlarının alındığını vurguladı.

featured

Türkiye tarihinde uyuşturucuyla mücadelede çok önemli başarılar alınıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu önderliğinde yürütülen mücadele ile birlikte özellikle 15 Temmuz 2016’dan sonra 941 olan uyuşturucuya bağlı ölümler, 2021 yılı sonunda 270’e kadar düştü.

”SİYASETİ YANLIŞ ÖĞRENMİŞSİNİZ”

Konuyla ilgili şahsi Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, Akşener’in siyaseti yanlış öğrendiğini vurgulayarak, ‘’Meral Hanım; siyaseti yanlış öğrenmişsiniz, bunda bizim de payımız var. Uyuşturucuda tarihin en güçlü sonuçlarını alıyoruz.’’ dedi.

15 TEMMUZ SONRASI UYUŞTURUCUDAN ÖLÜMLERDE BÜYÜK DÜŞÜŞ

15 Temmuz 2016’daki hain FETÖ’cü darbe girişimi öncesi sürekli, ‘’15’inden sonra Başbakan olacağım’’ diyen Akşener’in sözünü anımsatarak, FETÖ’cü teröristlerin devlet kademelerinden temizlenmesiyle uyuşturucuya bağlı ölümlerin 941’den 270’lere kadar düştüğüne işaret eden Bakan Soylu, “Başbakan olacağın”(!) 15 Temmuz sonrası, uyuşturucu ölümleri 941’den, 2021 sonunda 270’e düştü. Tarihin en büyük uyuşturucu yakalamalarını yapıyoruz. Uyuşturucunun kökünü kurutacağız…’’ ifadelerini kullandı.

”OTURDUĞUN BÜYÜKELÇİLERE BATI’NIN HALİNİ BİR SOR”

Akşener için, ‘’Oturduğun büyükelçilere Batı’nın halini bir sor.’’ diyen Bakan Soylu, ‘’Ha unutmadan, Stajyer Bakanlığın döneminde kaptagonu iyi bilirdin. Kaç liraydı sahiden?’’ diyerek, sözlerini noktaladı…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir