İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı’dan yalan makinesi Ümit Özdağ’a sert cevap

Son dönemlerde yabancı düşmanlığı ve iç savaş çığırtkanlığı ile yalan haberlerin merkezi haline gelen Ümit Özdağ'a İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı sert çıktı.

featured

“Yalan söyleme teknikleri” konusunda firari FETÖ’cü teröristlere eğitimler veren Ümit Özdağ, son birkaç yıldır tehlikeli bir oyun oynuyor. Türk milletini yalan haberlerle provoke etmek isteyen Özdağ, sürekli dillendirdiği ‘iç savaş çıkacak’ iddiasını hayata geçirmek için yalan üstüne yalan söylüyor.

KONYA YALANI DEŞİFRE OLDU AMA DEVAM ETTİRİYOR

5 Haziran 2022’de Konya’nın Meram ilçesinde Yusuf İsmail Candan, parkta oynadığı 12 yaşındaki arkadaşı G.E.H. ile tartıştı. G.E.H., elindeki sıvıyı Yusuf İsmail Candan’ın yüzüne fırlattı.

Olayı çarpıtıp sığınmacı düşmanlığı yapmaya kalkışan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve ırkçı çetesi, ‘’Suriyeliler bir çocuğun yüzüne kezzap attı’’ diyerek yeni bir provokasyona imza attı. Parti politikasını ırkçılık üzerine kurgulayan Özdağ’ın bu yalanı çok geçmeden ortaya çıktı.

Irkçı provokatör Ümit Özdağ yine rezil oldu! Konya Valiliğinden yalan çetesine cevap

ÇATAKLI’DAN SERT CEVAP

Konya’daki olay üzerinden provokasyon ve yalana devam eden Özdağ bugün sosyal medya hesabından “Kezzap atılan Türk çocuğuna “geçmiş olsun” demek için telefon bile edilmezken, sokakta tartışmaya giren PROJE Suriyeli Saray’da kucaklanıyor. “Bulgaristan’dan Türkler gelmesin” diyen Erdoğan, Suriye’den Arap getiriyor. Hiç bir şüphemiz yok, Erdoğan Türklerden nefret ediyor!” paylaşımı yapınca İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı’dan sert tepki gördü.

Çataklı Özdağ’a verdiği cevapta şu ifadeleri kullandı:

Bakan, bakan yardımcısı, ilin valisi, göç başkanı, emniyet müdürü, aile ve sosyal hizmetler müdürü; her türlü desteği verenler, günlerdir Konyalı ailemizin ve evladımızın yanında. Yabancı düşmanı ırkçı Ü.Özdağ’ın yalan makinesi dedikoducu kuşları bu yapılanları haber vermemiş mi?

Hem yalancı hem sahtekâr! Ümit Özdağ’ın kezzap yalanında son dakika

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir