İbrahim Tatlıses’in eski eşi Derya Tuna’dan olay sözler! ‘Aldatma’ itirafıyla kadınları fena kızdırdı…

Oğlu İdo'nun babası İbrahim Tatlıses ile uzun yıllar hayat arkadaşlığı yapan Derya Tuna, 'ihanet' açıklamasıyla olay yarattı.

featured

İbrahim Tatlıses’in eski eşi Derya Tuna, önceki gün Beylikdüzü’ndeki Marmara Park Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen sohbet etkinliğinde Seda Akgül’ün sorularını yanıtladı.

İbrahim Tatlıses’le tanıştığı yıllarda Yenikapı’da bir gazinoda sahne aldığını da belirten Derya Tuna, Türkiye’nin ilk mankenlerinden olduğunu sözlerine ekledi.

Geçtiğimiz yıl ekim ayında oğlu İdo’yu Yasemin Şefkatli ile evlendiren Tuna, eski defterleri artık kapattığını ifade etti.

Tuna, “İyi ki, İdo’nun annesiyim. Onların mutlu olması, beni de mutlu ediyor. Gelinimi kızım gibi seviyorum.” diye konuştu.

“Ona kaynanalık yapmıyorum, yapmam da” diyen Tuna “Oğlumla, ailemle mutluyum, onlar mutlu olsun bana yeter.” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan 2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu uzun süre tedavi gören İbrahim Tatlıses’in hep yanında olan Derya Tuna, eski eşinin yeniden sahnelere döneceğine her zaman inandığını söyledi.

Tuna, “Öyle yazılan çizilen kadar vahim durumlar yaşanmadı. Mesela konuşamaması gibi bir durum yoktu.” sözlerine yer verdi.

Tuna “Hep konuştu hatta türkü bile söylerdi. Biz de onun yeniden sahnelere döneceğinden neredeyse emindik. O da bunu başardı.” dedi.

Tuna ayrıca Tatlıses’ten ayrıldıktan sonra erkeklerin kendisine yaklaşmaktan korkup korkmadığı sorusuna yanıt verdi.

Tuna “Niye korksunlar, İbrahim Bey’le evlenirken benden korktular mı? Onun için mi evlenemedim yoksa…” şeklinde esprili bir yanıt verdi.

Ünlü isim, daha sonra “Bekarlık sultanlık demişler. Vallahi, çok rahatım. Evimde bir o tarafta oturuyorum, bir bu tarafta oturuyorum” dedi.

İbrahim Tatlıses’in torunu Berfin güzelliğiyle göz kamaştırdı

Tuna “Yemek yapıyorum, yapmıyorum, kimse bana ‘Şu suyu getirsene’ demiyor, evimde erkek terliği bile yok. Ben oğlumla, ailemle mutluyum.” diyerek sözlerini sürdürdü.

İbrahim Tatlıses’in yeni eşlerini kıskanmadığını da dile getiren Tuna, yeni eşlerinin de kendisini kıskanmadığını ifade etti.

Tuna aldatılmayla ilgili, “Çapkınlıkta erkeklerin suçu yok bence.” açıklamasıyla olay yarattı.

“Ben bile güzel kadına dönüp bakarım” diyen Tuna “Hanımlar bana kızmasın ama kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz.” ifadelerini kullandı.

Bir kullanıcı, “Topuğundan vurulduğu günleri unuttu” dedi.

Bir başka kullanıcının ise, “Aldatılmaya alışmış herhâlde” yorumu dikkat çekti.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir