‘Kasayı boşalttı’ demişti! İbrahim Tatlıses ile oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki vasi davasında şaşırtan karar!

Babası İbrahim Tatlıses’in akıl sağlığından şüphe ettiğini ifade eden Ahmet Tatlıses’in açtığı davayla ilgili karar çıktı.

featured

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ve büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasında gerilim bitmek bilmiyor. İbrahim Tatlıses eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses hakkında sert ifadeler kullanmıştı. Tatlıses eski karısının büyü yaptığını ve ilişkisinin bu sebeple bittiğini iddia etmişti.

“KASAYI BOŞALTTI” DEMİŞTİ

Ünlü türkücü aynı zamanda büyük oğlunun ihanetine uğradığını söyleyerek “Vurulduğumda kasayı boşalttı” iddiasında da bulunmuştu.

İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya’dan ayrılmasını eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses’e bağladı: ‘Kara peçeli evime domuz yağı sürmüş’

“AKIL SAĞLIĞI İYİ DEĞİL”

Babasının açıklamalarının ardından ‘Akıl sağlığı ile ilgili şüphelerim artmıştır’ diyen Ahmet Tatlıses, soluğu mahkemede aldı. Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses’e vasi atanması için dava açtı.

ŞERH KONULDU

Ahmet Tatlıses’in babası İbrahim Tatlıses’e açtığı vasi davasında yeni bir gelişme yaşandı. Mahkeme, İbrahim Tatlıses’in taşınmaz varlıklarına şerh konulmasına karar verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir