İbrahim Çelikkol ve sevgilisi Natali Yarcan’dan ilk paylaşım

Kuş Uçuşu dizisinde rol alan İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay, sık sık aşk yaşadıkları iddiasıyla gündeme geliyor. 5 yıllık eşi Mihre Mutlu ile boşanan başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol'un Birce Akalay'la değil, onun yakın arkadaşı Natali Yarcan ile birlikte olduğu iddia edilmişti. İbrahim Çelikkol son olarak Instagram hesabından sevgilisiyle ilk kez fotoğraf paylaştı.İkilinin ateş başındaki romantik anlarına ise beğeni yağdı.

featured

Netflix’te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisinde başrol oynayan Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol’un aşk yaşadıkları iddia edilmişti. İkili iddiaları kesin bir dille reddetmişti.

Birce Akalay’ın şimdi de adı Serdar Bilgili anılıyor. Güzel oyuncunun paylaştığı fotoğrafın arkasında Bilgili’nin olması aşk iddialarını güçlendirdi.

İbrahim Çelikkol ise yılbaşında sevgilisi Natali Yarcan ile ilk kez fotoğraf paylaştı.

İBRAHİM ÇELİKKOL HAYATI

İbrahim Çelikkol, 14 Şubat 1982 tarihinde İzmit, Kocaeli’nde doğdu.

Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yaptı.

Basketbolla ilgilenen Çelikkol ligde oynadı, genç millî oldu. Basketi bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim alan Çelikkol’un Osman Sınav’la tanışması, hayatında dönüm noktası oldu.

Osman Sınav’ın çektiği Pars: Narkoterör filminde ‘başkomiser Şamil Baturay’ rolünün verilmesi ile oyunculuk hayatına adım attı. Daha sonra M.A.T., Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde boy gösterdi.

2011 yılında başlayan ve 24 Eylül 2012’de final yapan İffet adlı dizide başrolde Cemil karakterini canlandırmıştır.

16 Şubat 2012’de gösterime giren büyük bütçeli sinema filmi Fetih 1453’te Ulubatlı Hasan karakterini canlandırmıştır.

2013-2014 yılları arasında Merhamet dizisinde Fırat Kazan’ı canlandırdı.

2014’te ekranda rol almaya başlayan Reaksiyon dizisinde bordo bereli Yüzbaşı Oğuz Ayaz karakterini ve 2016’da başlayan Kördüğüm dizisinde Ali Nejat karakterini canlandırmıştır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir