AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir: ‘Nerede terörist varsa tamamı Millet İttifakı’nı destekliyor’

Meclis'te düzenlediği basın toplantısında terör örgütü elebaşı Duran Kalkan'ın seçimlere yönelik sözlerini içerdiği iddia edilen videoyu izleten AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir "Nerede terörist varsa tamamı Millet İttifakı'nı destekliyor; PKK'sı, FETÖ'sü, DEAŞ'ı, DHKP-C'si, tamamı Millet İttifakı'nın arkasında konuşlanmış durumdalar" dedi.

featured

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, terör örgütü elebaşı Duran Kalkan’ın, 2023 seçimlerine yönelik sözlerini içeren videoyu izleterek, “Bu vatan haini çok açık biçimde Millet İttifakı’na destek verdiğini söylüyor” diye konuştu.

‘NEREDE TERÖRİST VARSA TAMAMI MİLLET İTTİFAKI’NI DESTEKLİYOR’

Kalkan’ın, “Bugüne kadar AK Parti ile MHP iktidarına en büyük zararı biz verdik” sözünü aktaran Aydemir, “(Biz) dediği; PKK’lılar, bölücüler, bu milleti yıllarca terörün cenderesine düşüren kitapsızlar. Şimdi Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediklerini söylüyorlar. Nerede terörist varsa tamamı Millet İttifakı’nı destekliyor; PKK’sı, FETÖ’sü, DEAŞ’ı, DHKP-C’si, tamamı Millet İttifakı’nın arkasında konuşlanmış durumdalar” ifadelerini kullandı.

‘HERKES BAŞINI ELLERİNİN ARASINA ALARAK DÜŞÜNMELİ’

“Millet İttifakı’nın paydaşlarından hiçbirinin bu duruma en ufak eleştirisi bulunmadığını” öne süren Aydemir, şöyle devam etti; “Onlar da PKK’yı eleştirmiyorlar, PKK’yı adeta partner olarak görüyorlar. Buradan ders çıkarmamız gerekmez mi? On binlerce insanımızın kanında parmağı olan, böylesine imansız bir terörist yapı sizi destekleyecek ve bu millet de bunu göre göre sizin arkanızda duracak öyle mi? Olmayacak, göreceksiniz. Bu millet ferasetiyle basiretiyle devletinin, liderinin yanında olacak. Cumhur İttifakı’nın yanında olacak. Seçime 62 gün var. Herkes başını ellerinin arasına alarak şunu düşünmeli: Evlatlarımızın yeniden terörle muhatap olmasını mı istiyoruz yoksa ülkenin gelişmesine, kalkınmasına ön açacak girişimlerin yanında mı olmalıyız?”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir