İbo Show ekranlara Star TV’de dönüyor!

featured

Uzun zamandır müzik dünyasından uzak kalan ünlü türkücü İbrahim Tatlısesİbo Show ile sessizliğine son veriyor. 9 yıl aradan sonra ‘kaldığı yerden devam’ diyen Tatlıses, yenilenen formatıyla Star TV’de ekranlara geri geliyor.

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlanacağı, sürprizlerin de eksik olmayacağı ‘İbo Show’ programı, yenilenen formatıyla nostalji rüzgârı yaşatacak.

Star TV’den İbo Show paylaşımı

İbo Show’un ekrana döneceğine dair açıklama, Star TV sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımla duyuruldu. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Star, yeni sezonda milyonların özlediği çok özel bir ismi yeniden ekranlara çıkarıyor. Uzun zamandır müzik dünyasından uzak kalan İbrahim Tatlıses, ‘İbo Show’ ile sessizliğine son veriyor. 9 yıl aradan sonra ‘kaldığı yerden devam’ diyen Tatlıses, yenilenen formatıyla sevenlerinin özlemini dindirmeye geliyor.

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlanacağı programda, tam anlamıyla nostalji rüzgarı yaşanacak. Sürprizlerin de eksik olmayacağı ‘İbo Show’, yenilenen formatı ve çok özel bölümleriyle yakında Star’da…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir