İBB kadrosuna ‘yok’ yok! Keleşli PKK’lılardan sonra silahlı Afganlar da İBB’de işe başladı

Kandil'de fotoğrafı ifşa olan PKK'lı çalışanları yüzünden zor günler geçiren İBB'de şimdi de eli silahlı Afgan çalışanlar skandalı patlak verdi. İBB Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde çalışan Afgan ve Pakistanlı işçilerin sosyal medya paylaşımları şok etti.

featured

İBB’de skandalların ardı arkası kesilmiyor. İmamoğlu döneminde işe alınan pek çok çalışanın PKK üyesi çıkması ve Kandil’de fotoğraflarının olduğunun anlaşılması üzerine İçişleri Bakanlığı İBB yönetimi hakkında soruşturma başlatmıştı. İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı planları için terör örgütlerinin istihdam merkezi haline dönüşen İBB’de şimdi de eli silahlı kaçak Afgan ve Pakistanlı göçmenlerin sigortasız olarak çalıştırıldığı ortaya çıktı.

ELİNDE SİLAHLA VİDEO ÇEKTİ

İBB’de çalıştığı öğrenilen Afgan bir işçinin üzerinde İBB Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait bir üniforma ile TikTok hesabından paylaştığı video dehşete düşürdü.

İBB’de sigortasız ve kaçak olarak çalıştığı öğrenilen @omidbadghisi420 kullanıcı isimli Afgan işçinin ve arkadaşlarının TikTok’ta yayınladığı videolarda İBB’de çalıştıkları net bir biçimde görünüyor.

 

15 Temmuz öncesi FETÖ propagandası gibi skandal film: Sessiz İstila!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir