İBB’nin kendine bile hayrı yok! Belediye binasının önü temizlenmedi, araçlar yolda kaldı…

Kapanan yollar nedeniyle saatlerce trafikte kalan, evine gidemeyen vatandaşlar sosyal medyada İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. Çekilen bir videoda ise İBB'nin kendi kapısının önünü bile temizleyemediği görüldü.

ibb

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yine görevini yapamadı. Binlerce vatandaş dün akşamdan bu yana yollarda mahsur kaldı. Sürücüler araçlarını bırakıp evlerine yürüyerek ulaşmaya çalıştı. Toplu taşımada da büyük sıkıntılar yaşandı. Yolcular isyan bayrağı açtı.

ibb

İMAMOĞLU’NU İSTİFAYA ÇAĞIRDILAR

Sosyal medyada ise #imamoğluistifa hashtag’i açıldı. Başlık, TT’de birinci sıraya çıktı. 150 bine yakın tweet atıldı. Vatandaşlar yaşadıkları rezilliği, çektikleri video ve fotoğraflarla duyurmaya çalıştı.

ibb

Bir vatandaş ise İBB’nin önünde çektiği videoyu Twitter’da paylaştı. İBB’nin kapısının önünü bile temizleyemediğini belirten mağdur vatandaş şu ifadeleri kullandı:

“YOLLARA ÇIKSANIZA KARDEŞİM”

“Şu an İBB’nin önündeyim. Rezillikten başka bir şey değil. Bir tane kar küreme aracı yok. İBB’nin önünden araç geçmeyen yerleri şu an kar küreme aracıyla küremeye çalışıyorlar. Yollara çıksanıza kardeşim! Niye oraları kürüyorsunuz.”

 

16 Milyon İstanbullu CHP ile tanıştı! Mega şehirde büyük felaket, yolda kalanlar donmak üzere…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir