Hz. Muhammed’e hakaret etmişti! Skandal paylaşımın sahibi Ece Deniz tutuklandı mı?

Ece Deniz, Twitter'da Hz. Muhammed'e hakaret içeren paylaşımda bulunmuştu. Paylaşımının ardından sosyal medyada linç yağmuruna tutulan Ece Deniz tutuklandı mı? Skandal paylaşımıyla gündeme gelen Ece Deniz kimdir, Ece Deniz yakalandı mı?

featured

Twitter’da yaptığı skandal paylaşımla sosyal medyada tepki çeken Ece Deniz hakkında Ece Deniz kimdir? Twitter Ece Deniz ne dedi, paylaşımı ne gibi soruların yanıtlarını araştırdı. Peki, Ece Deniz kimdir?

Twitter’da becedeniz kullanıcı adlı bir hesap attığı tweet nedeniyle tepki ile karşılandı. Ece Deniz adlı hesap İslam alemi peygamberi HZ Muhammed için attığı tweetle gündem oldu.

Çok geçmeden hesabı askıya alınan Ece Deniz’in tutuklanması istendi. Ece Deniz adlı hesabı bir hesabın attığı “Bizim ulu önderimiz HZ Muhammed’dir” tweetine cevap yazınca tepki ile karşılandı. Becedeniz adlı hesap “Muhammed sapık” diyince tepkiler çığ gibi büyüdü. Peki Ece Deniz tutuklandı mı?

ECE DENİZ TUTUKLANDI MI?

Sosyal medya kullanıcısı Ece Deniz hakkında henüz detaylı bilgi bulunmuyor. Şahsın tutuklanıp tutuklanmadığı hakkında da henüz açıklama yapılmadı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir