Türk hudutlarını, ‘Yol geçen hanı’ gibi gösteren FETÖ’cülere şok! Hudut Kartalları enseledi…

Hudut karakollarının yılmaz bekçileri "Hudut Kartalları" Yunanistan'a geçmeye çalışan FETÖ'cüleri yakaladı. FETÖ'cü sosyal medya hesapları bir süredir, ''Türk hudutlarının güvensiz olduğu algısını'' oluşturmaya çalışıyordu.

featured

Türkiye’nin hudutlarını Afgan, Pakistan ve Suriyeli göçmenlerin ellerini kollarını sallayarak geçebildikleri bir alan gibi göstererek Türk ordusunu hedef alan FETÖ‘cü sosyal medya çetesinin algı operasyonu çöktü.

Türkiye’den sınır dışına kaçmak isteyen ve haklarında tutuklama kararı olan FETÖ’cü teröristler, Yunanistan sınırına geçmeye çalışırken, ”Hudut Kartalları”mız tarafından yakalandı.

Sosyal medyada bir süredir, sınırın İran tarafında çekilmiş videolarla ”Türkiye’nin hudutlarını koruyamadığını” iddia eden FETÖ’cü sosyal medya çetesine ırkçı siyasiler de destek veriyordu. Türkiye’nin sınırlarında aldığı son teknoloji ile donatılmış güvenlik önlemlerini görmezden gelen hainler, bir süredir ”Hudut Kartalları”mızı aşağılamaya çalışıyordu.

Oda TV’den bir yalan daha! ‘Kaçak Afganlar’ haberi 2 yıl önceye ait çıktı

25’İ FETÖ, 2’Sİ PKK/KCK’LI TERÖRİST 32 KİŞİ YAKALANDI

Milli Savunma Bakanlığı’nın Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, yasa dışı yollarla Türkiye’den Yunanistan’a geçmeye çalışan 25’i FETÖ, 2’si PKK/KCK mensubu 32 kişiyi yakalandı.

Milli Savunma Bakanlığı, son 4 günde yasa dışı yollarla Türkiye’den Yunanistan’a geçmeye çalışan 25’i FETÖ, 2’si PKK/KCK mensubu 32 kişinin yakalandığını duyurdu.

Bakanlığın Twitter’daki hesabından yapılan açıklamada, “Edirne’de görevli hudut birliklerimiz son 4 günde ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 32 kişiyi yakaladı. Yapılan incelemede; yakalanan şahıslardan 25’inin FETÖ, 2’sinin de PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu tespit edildi” denildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir