Game of Thrones hayranlarının heyecanla beklediği House of the Dragon’dan yeni fragman geldi

HBO Max'de yayınlanacak ve Game of Thrones'un 200 yıl öncesini anlatacak olan House of the Dragon dizisinin yeni fragmanı görücüye çıktı. Paylaşımda “Tarih kanı hatırlamaz, isimleri hatırlar” ifadelerine yer verildi.

House of the Dragon dizisinin yeni fragmanı yayınlandı.

HBO, Game of Thrones evreninde yaşananların 200 yıl öncesini anlatacak olan yapımdan yeni bir fragmanı resmi hesapları üzerinden paylaştı. Platform tarafından yapılan paylaşımda “Tarih kanı hatırlamaz, isimleri hatırlar” ifadelerine yer verildi. George R.R. Martin’in ‘Ateş ve Kan’ romanından esinlenilen yapımdan gelen bu fragman, Targaryenlerin hikâyesi ile ilgili birçok yeni görüntüyü bekleyenler ile buluşturuldu.

BİR BÖLÜMÜ 20 MİLYON DOLAR

Bölüm başına 20 milyon dolar harcandığı belirtilen dev yapım, Paddy Considine, Emmy D’Arcy, Matt Smith, Rhys Ifans, Olivia Cooke, Fabien Krankel, Steve Toussaint ve daha birçok ünlü ismi kadrosunda bulunduruyor. Dizinin yaratıcılığını ise kitabın yazarı George R.R. Martin ve ünlü senarist Ryan Condal üstleniyor.

Son olarak yılın en çok beklenen dizilerinden biri olan House of the Dragon’dan fragmanın yanı sıra birçok karakter posteri de paylaşıldı.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir