Hindistan’da korkunç olay! Yüzlerce kişi köprüden düştü, ölü ve yaralılar var

Hindistan'da akıllara zarar bir olay meydana geldi. Gujarat eyaletinde bir köprünün çökmesiyle beraber yüzlerce kişi nehre düşerken, en az 90 kişi hayatını kaybetti. Onlarca kişinin yaralandığı kazada, kaybolanları arama çalışmaları sürüyor.

featured

Hindistan‘ın Gujarat eyaletinde yer alan Morbi kentindeki Machchhu Nehri üzerindeki asma köprünün çökmesi sonucu en az 90 kişi öldü.

KÖPRÜ FACİASI: YÜZLERCE KİŞİ NEHRE DÜŞTÜ

Yerel basın çökme anında köprüde tahminen 400’den fazla kişinin bulunduğu açıkladı.

Onlarca kişinin yaralandığı kazada, kaybolanları arama çalışmaları devam ediyor. Başbakanlık Ofisi tarafından yapılan açıklamada, Başbakan Narendra Modi’nin kurtarma operasyonları için ekiplerin acil olarak seferber edilmesini istediği belirtilerek, durumun yakından takip edildiği ve olaydan etkilenenlere mümkün olan tüm yardımın yapılacağı ifade edildi.

Çevredekiler tarafından kaydedilen görüntülerde, insanların çöken köprüye tutunarak yardım çığlığı attığı, bazılarının ise suya düştüğü görüldü.

KÖPRÜ 26 EKİM’DE YENİDEN AÇILMIŞTI

230 metre uzunluğundaki köprünün 19. yüzyılda İngiliz yönetimi sırasında inşa edildiği ve 6 aylık tadilatın ardından 26 Ekim’de yeniden kullanıma açıldığı belirtildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir