Hıncal Uluç’tan kötü haber: Sağlık durumu çok ağır…

Şarkıcı Onur Akay, böbreği iflas eden gazeteci Hıncal Uluç'un akciğerinde de 'büyük' bir problem olduğunu belirterek, "Durumu çok ağır" dedi.

featured

Gazeteci Hıncal Uluç’un yoğun bakım servisindeki tedavisi devam ediyor. Geçen hafta hastaneye kaldırılan ve üç gün önce entübe edilen Uluç’un hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Şarkıcı Onur Akay, daha önce 10’a yakın ameliyat geçiren Hıncal Uluç’un sağlık durumuna ilişkin şu bilgileri paylaştı:

“Hıncal Uluç, 8 Temmuz Cuma sabahı yoğun bakıma alındı. Uluç, daha önce bir böbreğini kaybetmişti. Şimdi ise diğer böbreği iflas etti ve kan zehirlenmesi nedeni ile yoğun bakıma alınarak entübe edildi. Yaklaşık üç ay önce kalçası kırılmış ve by-pass ameliyatı da geçirmişti. Şimdi akciğerlerinde de büyük bir problem olduğunu öğrendiğim usta gazetecimizin durumu çok çok ağır.”

ÇÖLGEÇEN: DURUMU OLDUKÇA KRİTİK

Hıncal Uluç’un yakın dostu Sami Çölgeçen ise dün T24’e yaptığı açıklamada, “Doktorla konuştuk, Hıncal Bey’in durumu oldukça kritik. Kendisinin zaten 1 böbreğinde sıkıntılar vardı ve böbreğini kaybetmişti. Şimdi diğer böbreğinde de çok ciddi sıkıntılar ortaya çıktı. Bununla beraber başka sağlık sorunları da bulunmakta. Kendisi şu an yoğun bakımda yatıyor, durumunun ağır olduğunu öğrendik. 1960’dan beri çok yakındık, çok üzgünüm…” demişti.

Akciğerinde de sorun yaşayan Hıncal Uluç’a, kan zehirlenmesi nedeniyle de yoğun bakım tedavisi uygulandığı aktarılmıştı. Uluç, 10 Temmuz’da entübe edilmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir