Hıncal Uluç, Defne Joy Foster olayı nedir? Hıncal Uluç’un ölümü sonrası Defne Joy Foster gündem oldu

featured

Duayen gazeteci Hıncal Uluç’un vefat haberinin ardından Defne Joy Foster da gündem oldu. Oyuncu ve sunucu Defne Joy Foster 2 Şubat 2011’de Kadıköy Caddebostan’da Ahmet Altan‘ın oğlu Kerem Altan’ın evinde şüpheli bir şekilde yaşamını yitirmişti. 

2 yıl boyunca tutuksuz yargılanan Kerem Altan 12 Şubat 2015 tarihinde ‘yardım veya bildirim yükümlülüğünün yerine getirilmemesi’ suçundan 2 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmış, hükmün açıklanmasını geri bırakılmıştı.

thumbnail
İlişkili Haber
Hıncal Uluç kimdir? Hıncal Uluç neden öldü, kaç yaşındaydı?

Foster’ın annesinin 11 yıllık adalet arayışı da geçtiğimiz ocak ayında sonuçsuz kalmıştı. Altan hakkındaki soruşturmaya, Altan’ın herhangi bir kusurunun olmadığı gerekçesiyle takipsizlik kararı verilmişti.

“SU TESTİSİ SU YOLUNDA KIRILIR” DEMİŞTİ

Yorumcu Hıncal Uluç, Defne Joy Foster’ın ölümünün ardından kaleme adlığı köşe yazısında Foster için ‘Defne’nin ölümü tipik bir ‘Su testisi, su yolunda kırıldı’ olayıdır’ demişti.

 

“YAZMASAM İYİ OLURDU”

Jülide Ateş’in yıllar önce arkadaşının evinde hayatını kaybeden oyuncu Defne Joy Foster için “Su testisi su yolunda kırılır” ifadelerini kullandığınız için pişman mısınız sorusuna cevap veren Hıncal Uluç, “Sadece son cümlesine, yazmasam daha iyi olurdu; su testisi su yolunda kırıldı demeseydim… Geri kalan her satırının altına her gün imzamı atarım. Bir yanda bekar bir erkek var, bir yanda 6 aylık bebeğini evde bırakıp, bir erkekle bara giden bir anne var, o barda tanıştığı bir erkeğin evine gidiyor. O cümleyi yazmamam lazımdı” ifadelerini kullanmıştı.

https://twitter.com/izmirgibi/status/1594454195561967616?s=20&t=no-NrLV_-LXWOfLebaEflA

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir